Alh -enkelihoito (Angel Light Hypnos)


Hoitomuoto on kanavoitu enkeleiltä Atlantiksen ajoilta.

Hoito on monipuolinen terapeuttinen hoito, jossa autan sinua enkeleiden kanssa saamaan selkeyttä elämäntilanteeseesi. Sinulla on hoidossa mahdollisuus tutustua omaan suojelusenkeliisi, joka on merkittävä asia sinun elämäsi kannalta.

Tutustut myös muihin arkkienkeleihin.

Hoitaja ja hoidettava keskustelevat hoidon aikana tuoden selkeyttä elämän tilanteeseesi.

Hoidossa voit hoitaa ihmissuhteitasi (myös kuolleiden) tai tutustua syntymättömän lapsesi sieluun. Energiasidoksia poistetaan ja hoidamme sinun sisäistä lastasi.

Hoidon aikana on mahdollista käsitellä monia asioita, jotka häiritsevät sinun elämääsi ja estäen sinua elämästä onnellisena. Hoito on sinun korkeammaksi parhaaksesi.

Hoidon aikana saat arkkienkeli Rafaelin ja hänen kultaisten parantajaenkelten energiaa, joka hoitaa sinun kehoasi ja energiajärjestelmääsi.

Enkelten taivaassa käsittelemäsi asiat vaikuttavat energeettisesti sinun omaan elämääsi täällä maan päällä ja elämääsi alkaa virrata enemmän rakkautta ja onnellisuutta.

Teen hoidot hoitohuoneessa Haminan Ynnätalossa. Netin tai puhelimen kautta tehtäessä, sinun on hyvä maata sängylläsi tai sohvalla kotonasi.
Voit lisäksi laittaa kynttilän palamaan energioita kohottamaan. Jos sinulla on useampi käsiteltävä asia, suosittelen useampaa hoitoa, jolloin saat todellisen muutoksen elämääsi.

Hoidon vaikutus kestää usein viikkoja vaikuttaen kaikkiin elämän osa-alueisiin. Hoito avaa ja vahvistaa suhdettasi enkeleihin.

Suosittelen lämpimästi hoitoa myös yli 10 -vuotiaille lapsille. Oman suojelusenkelin kanssa keskusteleminen ja hänen nimensä saaminen voi olla lapsesi elämän kannalta hyvinkin merkittävää.

Hoidon hinta on 60€ käteisenä tai netin tai puhelimen kautta tehtäessä hoitomaksu suoritetaan tililleni pari päivää ennen hoitoa.

Hoitopaketti; ottaessasi 3 valitsemaasi hoitoa hinta yht. 170€ (norm. hinta 180€ sis. alv 24%).

Yhteystietoni ja tilinumeroni löydät Yhteystiedot -välilehdeltä.

Varaa aika sähköpostios.;

kirsinenkelivalo@gmail.com

Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen, joten parhaiten saat minut kiinni sähköpostitse.

Olet sydämellisesti tervetullut!