Energiahoito


Energiahoito on vanha luontaishoitomuoto, jota on käytetty tasapainottamaan mieltä, lievittämään ja poistamaan kipua sekä edesauttamaan paranemista. Ihminen voi parantua täysin, kun itse antaa luvan parantumiseen ja hyväksymällä kivun syyt, joita hän on jossain elämän vaiheessa ottanut energioihinsa.

Ihminen on kokonaisuus ja kun aurasi ja chakrasi toimivat hyvin, olet silloin täysin terve.

Ihminen ei periaatteessa voi sairastua kehon ulkopuolisista syistä.

Sairastumisen syyt ovat aina hänessä itsessään.

Hoidossa on mahdollista käsitellä monia asioita, jotka estävät sinua elämästä onnellisena ja terveenä.

Hoito puhdistaa tehokkaasti raskasta energiaa, jota olet vetänyt omiin energioihisi ja energiasi täytetään valolla ja rakkaudella. Energiasidokset katkaistaan menneisyyden raskaisiin energioihin.

Hoidossa puretaan stressin ja jännitysten aiheuttamia jännitystiloja autonomisesta hermostosta.

Energiahoidossa on mahdollista poistaa myös isompia kipuja kehostasi ja tehdä henkistä kirurgiaa.

Tarvittaessa puhdistan myös kotisi energiat (maanpiiriin jääneet sielut).

Teen hoidot lähihoitona Haminan hoitohuoneessani ja etähoitoina.

Joskus ensimmäinen hoitokerta ei anna juurikaan tuntemuksia hoidettavalle, silloin energiat ovat ikään kuin sulkeutuneet. Avautuessasi enemmän näille energioille, alat kokemaan elämääsi vaikuttavia asioita herkemmin. Alat aukeamaan energioille ja silloin parannusprosessi on alkanut.

Etähoitona tai lähihoitona tehty energiahoito

Hoidan koko energiajärjestelmäsi (chakrat ja aura) ja fyysisen kehosi.

Hoidossa ovat mukana sinun enkelisi ja energiajärjestelmästäsi (chakroistasi) vastaavat arkkienkelit.


Energiahoito poistaa hellästi, mutta tehokkaasti energioihisi kerääntyneet tukokset ja sidokset. Sinulla on mahdollisuus päästä eroon kaikista sellaisista energioista, jotka eivät ole sinun korkeammaksi parhaaksi ja joista sinä olet valmis luopumaan.

Hoidossa puhdistan, avaan ja aktivoin chakrasi. Kun chakrasi ovat avoimia ja toimivat harmonisesti keskenään, voit kokea sisäisen eheyden, voiman, rakkauden ja autuuden.

Chakrat vastaanottavat värähtelyjä ympäristöstämme, ihmisistä ja ympärillämme olevasta, mikäli ne vastaavat chakrojen värähtelyä. Chakrojen avulla yhdistyt myös kosmokseen.

Chakrojen energia ei kuole tämän fyysisen elämän mukana, vaan se siirtyy uuteen olomuotoon kuoleman jälkeen. Tämä chakra energia on siirtynyt yhdestä olomuodosta toiseen monen elämän ajan. Näin selittyvät karmalliset tunnelukot ja pelot.

Energiahoito vahvistaa immuniteettiasi, sillä hoito kohottaa energioitasi etkä vedä silloin alemmalla tasolla olevia energioita (kuten erilaiset virukset) omiin energioihisi.

Chakrojen hoito perustuu siihen, että kun virratamme chakroihin korkeavärähteistä enkelienergiaa ne alkavat värähdellä nopeammin ja chakroissa olevien tukkeutumien hitaammat värähtelytaajuudet hajoavat vähitellen.

Tämän puhdistumistapahtuman yhteydessä voi tulla raskaita tuntemuksia ja pahoinvointiakin, sillä tukkeutunut energia tulee vielä kerran tietoisuuteemme. Silloin koemme samat tunteet, jotka

aikoinaan synnyttivät nuo tukkeutumat, mutta heti energioiden kulkureittien vapautuessa saavutamme jälleen tasapainon, ilon, levollisuuden ja selkeyden.


Ennen hoitoa käymme keskustelun ja kartoitamme hoitosi tarpeen. Etähoidossa keskustelemme puhelimitse.

Tehtyäni hoidon, saat etähoidosta kuvauksen parin päivän sisällä sähköpostiisi. Lähihoidossa keskustelemme hoidon lopussa.

Jos haluat elämääsi todellisen muutoksen, suosittelen ottamaan vähintään kolme hoitoa (noin kahden viikon välein).

Hoidon vaikutukset:

Energiahoito vahvistaa vastustuskykyä ja lisää elinvoimaa.

Energiahoito vaikuttaa syvemmällä tasolla hoitaen vaivojen alkuperää. Ihminen "puhkeaa kukkaan", elämän energiaa lisääntyy, kivut häviävät kehon osista, tasapainoisuus ja onnellisuus lisääntyy.

Hoito lisää myös itsetuntemustasi ja selkeyttää elämääsi.

Asiat, jotka tulevat tulkinnassa esiin ovat tärkeitä ja ajankohtaisia teemoja elämässäsi juuri nyt.

Tulkinta auttaa sinua ymmärtämään elämäntilannettasi paremmin ja oivaltamaan siihen sisältyvän viisauden.

Pelot ja sydän surut poistuvat elämästäsi, kun chakrasi puhdistuvat ja aktivoituvat ja sitä kautta löydät enemmän rakkautta itseäsi kohtaan.

Hoito kestää noin tunnin.

Ajanvaraus:

Laita viestiä sähköpostiini:

kirsinenkelivalo@gmail.com

Maksu suoritetaan tililleni pari pankkipäivää ennen etähoitoa niin, että maksu näkyy tililläni.

Lähihoidossa otan maksun käteisenä.

Etähoidon hinta 65 € (sis. alv. 24%) sisältää alkukeskustelun, hoidon ja tulkinnan sähköpostiisi (noin 2 -3 sivua).

Lähihoidon hinta on 60 € (sis. alv. 24%).


Tilinumeroni löydät Yhteystiedot välilehdeltä.

Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen, joten parhaiten saat minut kiinni sähköpostitse;

kirsinenkelivalo@gmail.com

Olet sydämellisesti tervetullut!


Ihmisen energiajärjestelmä:

Aura:

Aura on ihmisen fyysisen kehon ympärillä oleva pysyvä energioiden kerrostuma. Samankaltainen energiakenttä löytyy luonnostakin ja se ympäröi kaikkea elävää. Auran tehtävänä on ohjata energioita kehoon ja kehosta ulos. Jotta olisi mahdollisuus hyödyntää kaikki se energia jota virratetaan sisään chakrojen kautta, olisi hyvä vahvistaa ja puhdistaa näitä kehon herkkiä energiakeskuksia usein.

Aura muuttuu kaiken aikaa ihmisen tunnetilojen, kokemusten ja ajatuksien mukaan. Auran avulla fyysinen keho pystyy ylläpitämään terveyttä ja tasapainoittamaan tunnetiloja. Aura toimii myös suodattimena ihmisen ja ympäröivän maailman välillä.

Aura koostuu eri kerroksista:

Auran kerroksista eteerinen on lähinnä kehoa ja se on kiinteässä yhteydessä fyysiseen kehoon. Eteeriseen kehoon kerääntyvät raskaat energiat muun muassa epäterveellisestä elämän tavoista, negatiivisista ajatuksista ja tunteista. Tämä kuluttaa ihmisen energioita ja eteeristä voimaa.

Seuraavaksi on emotionaalinen tai myös astraaliauraksi kutsuttu aurakerros, josta voi nähdä ihmisen eri tunteet. Siitä voi nähdä selvänäköisesti koko ihmisen tunnepuoli, myös tukahdutetut tunteet ja tiedostamattomat pelot ja sekä kaikki muut tunteet. Astraalikehomme välityksellä tapahtuu telepatia ja ruumiista irtautumiskokemukset.

Seuraavaksi on mentaalinen aurakerros. Kaikki ajatukset, ideat ja päätökset löytyvät täältä aurasta. Tämä auran kerros on korkeavärähteisempi ja myös rakenteeltaan hienompi kuin astraalinen aura. Mentaalinen auran toiminta on kaksitahoista; matalammalla tasolla se ilmentää rationaalista ymmärrystä ja korkeammalla tasolla se vastaan ottaa maailman kaikkeudelta korkeampaa tietoa.

Ihmisen uloin aurakerros on kausaaliaura, spirituaalinen aura. Tämä aura värähtelee korkealla taajuudella sädehtien kauas. Kausaalisen auran avulla koemme yhteyden kaikkeen olevaiseen, luontoon ja Jumalaan. Tämä on kuolematon osa meitä ja se ohjaa persoonallisuuden kasvua inkarnaatioiden aikana yhdistäen meidät Alkulähteeseen.

Viidennen ulottuvuuden Ylösnousemuksen chakrat

12. Tähtiporttichakra, kultaisen oranssi

11. Sieluntähti, loistava magenta

10. Kausaalichakra, valkoinen

9. Kruunuchakra, kristallin kirkas kultaisella sävytyksellä

8. Otsachakra (kolmassilmä), kristallinkirkas vaalean vihreällä sävytyksellä

7. Kurkkuchakra, kuninkaallisen sininen

6. Sydänchakra, puhtaan valkoinen, myös kultaista

5. Solar Plexus -chakra, kultainen sateenkaaren väreillä

4. Napachakra, loistavan oranssi

3. Sakraalichakra, helmiäisen vaalean punainen

2. Juurichakra, loistava platina

1. Maatähtichakra, musta ja valkoinen (hopea, kulta)

Chakrat:

Chakrat ovat kehossamme olevia energiakeskuksia, jotka pyörivät ylläpitäen ihmisen energiatasoa ja hyvinvointia. Sana "chakra" tulee sanskriitin kielestä ja tarkoittaa pyörää. Chakrat pyörivätkin jatkuvasti. Ne ovat ihmisen syvin olemus, joiden kautta saadaan viisautta ja sisäistä tietoa.

Perimätiedon mukaan ihmisellä on 88 000 chakraa. Useammat chakrat ovat kuitenkin hyvin pieniä ja niiden vaikutus on ihmisen energioihin vähäinen.

Chakroilla on yhteys keskushermostoomme, immuniteettijärjestelmään ja sisäelimiin.

Chakrat ovat kytköksissä eri olemuspuoliin ja tasoihin tässä elämässä sekä menneissä elämissä. Chakrojen ja auran väri vaihtelee niin ajatusten, mielialan kuin värähtelytaajuuden mukaan. Jokaisella chakralla on oma tehtävänsä ja tarkoituksensa. Chakrojen pyörimisliike edistää energiavirtausta.

Chakroilla on suora ja välitön vaikutus joka päiväiseen elämäämme.

Chakrahoidossa on mukana viidennen ulottuvuuden chakrat; 8 päächakraa kehossa ja 4 kehon ulkopuolella.

Chakrat luovat ympärillemme energiakentän, auran.

Jokaisella ihmisellä on sisimmässään tuskaa, surua ja negatiivisia muistoja tästä elämästä ja usein myös edellisten elämien rankkoja kokemuksia.

Nämä muistot ovat kertyneet alitajuntaan ja kehoon niin, että niitä on vaikea tiedostaa. Nämä vanhat energiat, jotka ovat kehossamme sitovat positiivisten energioiden virtausta ja vaikuttavat elämään kielteisellä tavalla, ilmentäen olemassa olostaan esimerkiksi sairauksina, heikkona itsetuntona tai pelkoina.

Chakrojen energia ei kuole tämän fyysisen elämän mukana, vaan se siirtyy uuteen olomuotoon kuoleman jälkeen.

Tämä chakra energia on siirtynyt yhdestä olomuodosta toiseen monien elämien ajan. Näin selittyvät karmalliset tunnelukot ja pelot.

Perinteisesti 3. ulottuvuudessa ihmisillä on ollut 7 peruschakraa. Kuitenkin ihmiskunnan siirtyessä 5. ulottuvuuteen peruschakrojen lisäksi kehittyvät kehon ulkopuolella olevat chakrat.

Uuden Kultaisen Ajan saapuessa nämä chakrat aktivoituvat mukauttaakseen ihmiset 5. ulottuvuuden energioihin. Nämä samat 12 chakraa olivat myös Atlantiksen Kulta-aikana ihmisten käytössä.

Viidennen ulottuvuuden 12 chakraa sijaitsevat kehossamme suorassa linjassa selkärangan tyvestä ylös päälaelle. Lisäksi ihmisellä on myös kämmenissä ja jalkapohjissa olevat sivu chakrat sekä kehittyvissä olevia chakroja kuten ylempi sydänchakra, joka on yhteydessä paremmin tunnetun alemman sydänchakran kanssa.

Kun viidennen ulottuvuuden 12 chakraasi ovat täysin aktiivisia, chakroista tulee läpinäkyviä ja lopulta ne menettävät yksilölliset värinsä muodostaen hohtavan yhtenäisen valopylvään, joka laajenee molempiin suuntiin sydänchakrasta.

1. Maatähtichakra

Sijaitsee noin 15-30 cm jalkojen alapuolella. Tämä chakra ei ole osa fyysistä kehoa vaan sijaitsee henkikehossa. Chakran kehityksestä vastuussa ovat Arkkienkeli Sandalfon, arkkienkeli Roquiel ja hänen kaksoisliekkinsä Joules. Yhdessä enkeleiden kanssa on mahdollista päivittää maatähtichakra uuteen korkeavärähteisempään versioon.

Maatähti kantaa karmallisia muistoja kaikista maanpäällisistä elämistä, ja kun chakra puhdistetaan ja päivitetään korkeavärähteisempään versioon, voidaan puhdistaa tämä vanha karma. Maatähti ja kaksi sivuchakraa jalkapohjissamme muodostavat alaspäin osoittavan kolmion, jonka kautta olemme yhteydessä Äiti Maahan ja sen maadoittavaan energiaan. Maalliset pelot, kuten pimeyden, tuntemattoman ja kuoleman pelko estävät ottamasta tätä chakraa kokonaan käyttöön.

Chakran aktivoituessa nämä pelot vaihtuvat rakkauden täyteiseen elämään ja kykyyn luoda rauhaa muiden kanssa. Maatähti aktivoituu, kun elät sopusoinnun periaatteiden mukaan ja tuntiessasi pyyteetöntä rakkautta. Tällöin voit avautua totuudelle ja korkeammalle tietoisuuden tasolle. Chakra kanavoi jumalallista energiaa kehon läpi maahan mahdollistaen ykseyden kaiken olemassa olevan kanssa. Maatähti aktivoituu yhtä aikaa tähtiportti chakran kanssa, ja se resonoi myös sieluntähti- ja kausaalichakran kanssa. Jotta voit olla puhtaasti yhteydessä korkeamman ulottuvuuden energioihin, tulee sinun samaan aikaan olla voimakkaasti maadoittuneena. Kun maatähtichakra on voimakas ja tasapainoinen, voimme kokea elämässämme maanpäällistä taivasta.

2. Juurichakra

Sijaitsee lantionpohjassa, häntäluun tyvessä ja vaikuttaa myös jalkoihin, paksusuoleen ja luustoon. Lisämunuaiset, jotka erittävät adrenaliinia ja toimivat mm. munuaisten tukena kuuluvat myös juurichakran vaikutusalueeseen. Chakran kehityksestä vastaa Arkkienkeli Gabriel yhdessä kaksoisliekkinsä Hopen kanssa. Chakra edustaa perustarpeita ja turvallisuuden tunnetta elämässä. Se myös pitää sisällään kaikki perheeltä, yhteisöltä ja kulttuurilta opitut ajattelumallit ja normit. Nämä ajattelumallit voivat olla usein haitallisia, esimerkiksi ajatus siitä, että unelmat voidaan saavuttaa vain kovalla työllä ja suurella vaivannäöllä tai, että et ansaitse jotakin toivomaansa asiaa koska et ole mielestäsi itse sen arvoinen. Negatiivisista ajattelumalleista irti päästäminen voimaannuttaa juurichakraa.

Viidennessä ulottuvuudessa ihminen elää täydessä luottamuksessa ja maadoittuneena. Kun juurichakra on tasapainossa, runsaus virtaa elämässä luonnollisesti ja helposti. Tällöin sinulla on myös vahva luottamus siihen, että elämässäsi on aina kaikkea riittävästi ja perustarpeesi on turvattu. Tällöin sinulla on vahva luottamus maailmankaikkeuden tukeen ja omaan pystyvyyteesi. Tasapainoinen juurichakra näkyy usein terveenä itsetuntona ja yhteenkuuluvuuden tunteena muiden ihmisten kanssa.

Epätasapainossa oleva juurichakra aiheuttaa ihmiselle harhakuvan siitä, että hänen elämästään puuttuu jotain. Tämän tyhjyyden tunteen pyritään peittämään ostamalla turhia tavaroita, joka vaikeuttavat energioiden vapaan virtaamisen juurichakrassa entisestään. Kun juurichakra on epätasapainossa, ihminen kokee turvattomuuden tunnetta, pelkoja ja vieraantumista muista ihmisistä ja yhteisöstään.

3. Sakraalichakra

Sijaitsee n. 10 cm navan alapuolella, kohdun, munasarjojen ja kivesten alueella. Tämän chakran kehityksestä vastaa Arkkienkeli Gabriel kaksoisliekkinsä Hopen kanssa. Täällä chakrassa syntyvät luovat ideat, tunteet ja hellä korkeamman ulottuvuuden seksuaalisuus. Kun tämä chakra on tasapainossa, seksuaalisuus on virittynyt korkeammalle viidennen ulottuvuuden tasolle, yhdistäen ihmisen sydänchakran kautta universaaliin rakkauteen ja ykseyteen. Sakraalichakra symbolisoi feminiinistä energiaa ja hedelmällisyyttä.

Sakraalichakran tasapaino kertoo ihmissuhteiden tilasta; kuinka vastavuoroisia, rakastavia ja miellyttäviä suhteet toisiin ihmisiin ovat. Tasapainoinen sakraalichakra ilmenee usein hyvän itsetunnon, toisten ihmisten hyväksymisen ja oman luovuuden virtaamisen muodossa. Kaikilla naisilla on paljon puhdistettavaa tästä chakrasta. Ylösnousemuspolulle astuessa sakraalichakrassa hehkuu elämän tuli. Toisista huolehtiminen ja välittäminen tulee luonnostaan.

Kun sakraalichakra on epätasapainossa, ihminen voi käyttäytyä ylenpalttisesti seksin, ruuan tai muiden nautintojen suhteen, tai sitten hän voi menettää halun ruokaan, seksiin tai toisten ihmisten seuraan. Kaikenlaiset syömishäiriöt voidaan usein nähdä seurauksena sakraalichakran epätasapainosta.

4. Napachakra

Sijaitsee 2,5 cm navan alapuolella. Tämänkin chakran kehityksestä vastaavat Arkkienkelit Gabriel ja Hope. Napachakra on tunteiden, aistillisuuden ja seurallisuuden keskus. Kun chakra on täydessä voimassaan, ihminen on seurallinen ja ystävällinen muita kohtaa. Viidennessä ulottuvuudessa ihmiset nauttivat sosiaalisuudesta, rakastavat toistensa seuraa ja toimivat mielellään yhteistyössä. Tästä on kyse myös silloin kun napachakra on virittyneenä korkeampaan ulottuvuuteen. Napachakran kautta ilmaistaan jumalallista maskuliinista energiaa elämässä.

Luovat ideat, jotka ensin syntyvät sakraalichakran feminiinisessä hedelmällisyydessä, virtaavat napachakraan jossa maskuliinisen energian kautta on mahdollista toteuttaa nämä ideat myös fyysiseen todellisuuteen. Tämän chakran kautta ihminen toteuttaa itseään, omaa sielunsuunnitelmaansa ja kutsumustaan. Kolmannessa ulottuvuudessa sakraalichakra ja napachakra ovat yhtä, mutta kun värähtelytaajuus kohoaa viidenteen ulottuvuuteen sakraalichakrasta jakaantuu erillinen energiakeskus, napachakra.

5. Solar Plexus chakra

Sijaitsee pallean kohdalla kylkiluiden alapuolella ja vaikuttaa ruoansulatuselimeen sekä haimaan. Haima hoitaa sokeritasapainoa ja ravinnon saantia. Lisäksi tämän chakran vaikutusalueelle kuuluvat sappirakko, maksa, ohutsuoli, hermosto ja keskiselkä. Arkkienkeli Uriel hänen kaksoisliekkinsä Aurora vastaavat tästä chakrasta. Tämä on tiedon chakra, johon on tallennettu tietoiset ja alitajuntaiset pelot.

Viidennessä ulottuvuudessa ihmiset ovat viisaita, levollisia ja seesteisiä, kokevat syvää rauhaa ja ovat tietoisia menneistä elämistä. Kun solar plexus on voimissaan, on helppo tuntea iloa, rohkeutta, aloitekykyä, keskittymiskykyä ja pelottomuutta. Solar plexuksessa sijaitsee tahdonvoima.

Kun chakra päivittyy keltaisesta kultaiseen ja sateenkaarenväreihin, viidenteen ulottuvuuteen pelot väistyvät ja ihminen säteilee siunauksia ja turvallisuutta maailmaan. Chakran kehittämisen kautta voi päästää irti alitajuntaisista peloista ja siten elää vapaampaa elämää. Chakra yhdistää meidät kollektiiviseen ihmiskunnan energiaan ja tietoisuuteen.

Tämä chakra on myös painonhallinnan, ruoansulatuksen, itseluottamuksen ja turvallisuuden tunteen keskus. Oman itsensä rakastaminen ja täydellinen hyväksyminen hoitaa tätä chakraa ja auttaa kohottumaan viidennen ulottuvuuden energioihin. Monet geneettiset ja karmalliset siteet vaikuttavat elämäämme tämän chakran kautta.

6. Sydänchakra

Sijaitsee rintakehän keskiosassa ja vaikuttaa käsiin, sydämeen, keuhkoihin, verenkiertoon, vereen ja yläselkään.

Chakra vaikuttaa myös kateenkorvarauhaseen, joka johtaa immuunijärjestelmää. Tämä rauhanen on lapsilla suurempi ja on vastuussa heidän kasvamisestaan. Arkkienkelit Samuel hänen kaksoisliekkinsä Charity vastaavat tästä chakrasta. Sydän chakra on "Taivas maan päällä" chakra.

Taivas ja maan energiat yhdistyvät sydämessä;

Kun elät elämää sydämen rakkaudesta käsin, on sinun mahdollista tuoda taivas maan päälle. Sydänchakran kautta ihminen voi yhdistyä muiden ihmisten sydämiin ja kokea toisiin läheisyyttä sekä yhteenkuulumisen tunnetta. Viidennessä ulottuvuudessa ihmiset kokevat rajatonta yhteyttä, pyyteetöntä rakkautta, sydämen avoimuutta ja henkistä voimaa. Silloin on mahdollista yhdistyä maailmankaikkeuden sydämen sykkeeseen ja yhdistyä sydäntasolla elämään.

Ajan viettäminen luonnossa auttaa avaamaan sydänchakraa. Kristustietoisuus asuu keskellä sydänchakraamme. Pelosta lähtöisin olevat tunteet, kuten viha ja kateus tukkivat sydänchakraa. Sydänchakran ja kurkkuchakran väliin on kehittymässä korkeampi sydänchakra, jossa asuu pyyteetön myötätunto kaikkia ihmisiä ja elämän muotoja kohtaan (agape).

Korkeamman sydänchakran ollessa tukossa ihmisellä voi olla vaikeuksia ilmaista itseään sekä voi tuntea riippuvuutta muista ihmisistä. Ylemmän sydänchakran väri on kulta ja sen aktivoituessa ihminen yhdistyy osaksi pyyteetöntä rakkautta. Kun ylempi sydänchakra laajenee, Sieluntähti ja Tähtiporttichakra laajenevat myös. Ylempi ja alempi sydänchakra yhdistyvät suureksi kosmiseksi ykseyttä kokevaksi sydäntietoisuudeksi.

7. Kurkkuchakra

Sijaitsee kurkun alueella ja vaikuttaa mm. kurkkuun, korviin, niskaan, olkapäihin ja kilpirauhaseen. Kilpirauhasen tehtävänä on säätää solujen aineenvaihduntaa. Arkkienkeli Mikael vastaa tästä chakrasta kaksoisliekkinsä Faithin kanssa.

Viidennessä ulottuvuudessa ihmisistä tulee voimakkaita luojajumalia, jotka ilmentävät asioita elämäänsä tämän chakran kautta. Kun kurkkuchakrasi on tasapainossa, on sinun helppo löytää oikeat sanat oikeaan aikaan ja ilmaisukykysi on luovaa sekä rehellistä. Tekosi ja sanasi ovat yhtä ja ne tukevat toisiaan.

Puhut rohkeasti omaa totuuttasi ja seisot vahvasti omien sanojesi takana. Lisäksi puhuminen on sinulla luontevaa ja tunnet pystyvänsä ilmaisemaan turvallisesti ajatuksiasi muiden seurassa. Tämä chakra toimii myös selväkuuloisuuden keskuksena. Tukkeumat kurkkuchakran alueella voidaan tuntea fyysisesti ikään kuin palana kurkussa. Tukkeuma saattaa johtua esimerkiksi siitä, että et uskalla tuoda julki mielipiteitäsi ja pelkäät puhua omaa asiaasi. Tähän liittyvät torjutuksi tulemisen pelko ja pelko siitä, ettei omalla mielipiteellä olisi muiden ihmisten mielestä väliä.

8. Otsachakra (kolmas silmä)

Sijaitsee kulmakarvojen välissä. Se on myös ikuisen elämän rauhanen, joka pyydettäessä erittää vain nuorentavia hormoneja. Arkkienkeli Rafael ja hänen kaksoisliekkinsä enkelten kuningatar Äiti Maria ovat vastuussa tästä chakrasta. Chakra on selvänäköisyyden, jumalallisen viisauden ja korkeamman mentaalisen parantamisen keskus. Viidennessä ulottuvuudessa otsachakraan on kehittynyt ikään kuin kaiken näkevä ja tietävä kristallipallo. Tällöin kolmannen silmän yltä ovat väistyneet illuusion harhaverhot, jolloin on mahdollista nähdä selkeästi fyysisen maailman lomassa oleva henkinen maailma. Silloin voi nähdä selkeästi energioita, kuten luonnon elementaareja, enkeleitä sekä muita valon auttajia. Otsachakra ohjaa ihmistä kulkemaan omalla polullaan. Sisäinen ääni ja intuitio ilmenevät tämän chakran kautta. Epätasapainossa oleva otsachakra saattaa luoda esimerkiksi ongelmia näössä, ja ilmetä myös henkisenä väsymyksenä tai migreeninä.

9. Kruunuchakra

Mitä enemmän tähän chakraan tuodaan valoa, sitä vähemmän tarvitsemme unta. Vaikuttaa päähän, aivoihin ja keskushermostoon. Arkkienkeli Jofiel vastaa tästä chakrasta kaksoisliekkinsä Christinen kanssa. Viidennessä ulottuvuudessa ihminen vastaanottaa ohjausta Korkeammasta lähteestä avautuen Minä olen se joka olen -viisaudelle. Tällöin yhteys jumalalliseen lähde-energiaan on täysin auki. Kruunuchakra tasapainottaa fyysisen ja henkisen maailman energiat ihmisessä. Se edustaa puhdasta valoa, henkistä kommunikointia, viisautta ja tietoisuuden laajentumista. Kruunuchakra on tasapainossa silloin kun kaikki alemmat chakrat ovat tasapainossa. Kruunuchakra siis vaikuttaa kaikkiin alempiin chakroihin ja toisin päin. Kruunuchakran ollessa tasapainossa ihminen on monadinsa ohjauksessa ja auttaa toisia heidän ylösnousemuspolullaan. Kun avautuu ykseydelle ymmärtää, että me olemme kaikki yhtä. Tällöin ymmärtää myös oman vastuun ja oman tärkeän roolinsa maailmankaikkeudessa ja toimii sen mukaisesti omaa jumalallista polkua kulkien. Silloin ihminen kulkee vapautumisen eli ylösnousemuksen tietä.

10. Kausaalichakra

Kausaalichakra on kehon ulkopuolella oleva chakra, joka sijaitsee kruunuchakran yläpuolella. Arkkienkeli Christiel ja hänen kaksoisliekkinsä Malloryn ovat vastuussa tästä chakrasta. Chakra liitetään Korkeimman Minän yhteyteen ja mielenhallintaan. Kausaalichakra avautuu vasta sitten, kun mieli on vakaa ja tasapainoinen. Meditoinnin kautta yhdistyminen korkeampiin värähtelytaajuuksiin avaa myös chakraa. Kausaalichakran kautta voimme vastaanottaa ja kanavoida korkeavärähteisiä viestejä, uusia näkemyksiä ja tietoa enkeleiltä ja muilta valon auttajilta. Kausaalichakraan tuleva informaatio leviää sieltä alempiin chakroihin täyttäen koko kehon. Chakra auttaa fyysistä kehoa mukautumaan aina vain korkeavärähteisempiin energioihin, jotka tapahtuvat henkisen kasvun myötä.

11. Sielutähtichakra

Sijaitsee noin 15 cm pään yläpuolella. Arkkienkeli Mariel ja hänen kaksoisliekkinsä Lavender työskentelevät chakran ylemmän aspektin kanssa.

Arkkienkeli Mariel vastaa chakran ylemmästä olemuspuolesta.

Se sisältää kaiken sielusi mahtavan tiedon ja viisauden. Tätä chakran osaa aktivoimalla palautat omat taitosi ja voimasi mestarina.

Arkkienkeli Zadkiel ja hänen kaksoisliekkinsä kaksoisliekkinsä Amethyst vastaavat chakran alemmasta olemuspuolesta. Sieluntähteä sanotaan sielun tyyssijaksi ja se yhdistää kausaalichakran ja kruunuchakran energiat. Sen tarkoitus on kuljettaa tähtiportin kautta puhdasta energiaa ihmiseen ja suodattaa energia sielun tasolle. Viidennessä ulottuvuudessa meillä on suora yhteys sieluumme, sielun tarkoitukseemme ja Akaasisiin aikakirjoihin. Myös yhteys Ylösnousseisiin Mestareihin, suojelusenkeleihin ja muiden enkeleiden tasolle on mahdollista tämän chakran ollessa viidennellä ulottuvuudella. Sieluntähdessä sijaitsevat myös monet koodit, symbolit ja avaimet henkisiltä matkoilta. Chakra sisältää sielun ohjelmoinnin, ja tätä kautta on mahdollista saada tietoa sielusta, parantamisesta, oivalluksista ja elämän tarkoituksesta. Kun tämä chakra on täysin toiminnassa, se on suorassa yhteydessä sielumme, kaikkien korkeimpien energioiden, tähtien ja maailmankaikkeuden kanssa. Saamme näin enemmän sielun energiaa, ohjausta ja parantavaa energiaa käyttöömme, niin mielen kuin kehon tasolle. Chakra toimii ikään kuin porttina sielun, fyysisen kehon ja egon välisessä kommunikaatiossa. Sieluntähti ei voi aktivoitua ennen kuin maatähtichakra on aktivoitunut, sillä nämä chakrat ovat tiiviissä vuorovaikutuksessa keskenään ja täydentävät toisiaan. Rauhallinen mieli, toisten auttaminen ja hiljaisuus aktivoivat sieluntähteä. Ne tuovat myös ihmisen lähemmäs valaistumista ja Kristuksen ominaisuuksia.

12. Tähtiporttichakra

Sijaitsee noin 30 cm päälaen yläpuolella. Arkkienkeli Metatron ja Serafi Serafina vastaavat tästä chakrasta. Tämä chakra yhdistää ihmiset planeettamme valoverkkoon ja sen kautta ihmiset voivat lähettää pyyteetöntä rakkautta ja valoa maapallolle tasapainoittain sitä. Lähteestä virtaa valo ihmiseen tähtiportin kautta ja sieluntähden kautta kruunuchakraan ja sitä kautta alempiin chakroihin täyttäen koko kehon. Tähtiporttichakra on kosminen portti eri ulottuvuuksiin ja yhteyteen korkeavärähteisten olentojen kanssa. Kuudennen ulottuvuudessa tämä chakra sisältää Monadimme energian ja yksilölliset kokemuksemme. Tähtiporttichakra oli Atlantiksen kulta-aikoina kaikilla avoin ja ihmiset olivat sen kautta suoraan yhteydessä Alkulähteeseen. Henkisen työskentelyn kautta voimme uudelleen nousta samalle tasolle. Tähtiportin ollessa voimakas ja tasapainoinen ego on jäänyt syrjään korkeamman minän tullessa sen tilalle. Tämän chakran ollessa aktiivinen ihmisen on mahdollista kokea ääretön tietoisuus. Sieluntähti ja tähtiportti tekevät yhdessä mahdolliseksi henkisten energioiden yhdistymisen maalliseen tasoon, kun tähtiportti vastaanottaa ylhäältä valoa korkeista ulottuvuuksista ja sieluntähti vetää alhaalta ylös kundaliinienergiaa.