Minä

Olen intuitiivinen parantaja ja teen yhteistyötä enkeleiden ja muiden valonauttajien kanssa.

Synnyin Oulussa ja vietin lapsuuteni ja nuoruuteni kesät Perämeren rannalla perheeni kesämökillä. Perämeren energiat, luonto ja meri ovat yhä tärkeitä minulle.

Olen taivaallisen kiitollinen lapsuuteni luontokokemuksista, jotka kehittivät yhteyttäni luonnonhenkiin ja enkeleihin.

Olen asunut Suomessa useassa eri paikassa: Oulussa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Maarianhaminassa, Tuusulassa, Ilomantsissa, Joutsenossa, Lappeenrannassa ja Haminassa, jossa asun edelleen.

Jokainen paikka, jossa olen asunut tässä elämässä on tuntunut tutulta paikalta menneen elämäni kautta kyseisessä paikassa.

Helsingissä asuessamme1970-luvun loppupuolella aloin lukemaan henkistä kirjallisuutta, jota meillä oli, kiitos äidin ja isän, runsaasti kotona (mm. R.Steineria ja muita henkisiä lehtiä). Minulla oli jo lukion aikana suuri kiinnostus henkiseen tietoon.

Minua alkoi kiinnostaa henkiset asiat lukiossa olessani 1970-luvun loppupuolella, sillä olin herkkä aistimaan energioita ja näin enneunia.

Kävin Snellman korkeakoulun ensimmäisen vuosikurssin 1980 -luvun alkussa.

Vuonna2013 opiskelin ALH- enkelihoitajaksi, regressiohoitajaksi sekä kävin selvänäkijäkoulutuksen. Olen käynyt myös chakrakurssin, Atlantis kurssin sekä yksisarviskurssin.

Rakkauden ja oman viisauden löytäminen itsestään on kaunista ja voimaannuttavaa.

Lapset ja äitiys ovat kehittäneet minua ihmisenä ja tuonut paljon rakkautta ja iloa elämääni. Minulla on kolme nyt jo aikuista lasta.

Haasteet ovat vihkimyksiä ja ne ovat opettaneet minua paljon matkallani tässä elämässä.

Olen valtavan kiitollinen kaikista niistä opetuksista, joita olen saanut.

Olen kokenut, kuinka nämä tekemäni hoidot auttavat parantumisessa ja eheyttävät koko ihmistä myös fyysistä kehoa.