Minä

Olen intuitiivinen parantaja ja teen yhteistyötä enkeleiden kanssa. Koen, että enkelit voivat auttaa paljon, jotta löytäisimme oman voimamme.

Synnyin Oulussa ja vietin lapsuuteni ja nuoruuteni kesät Perämeren rannalla perheeni kesämökillä. Perämeren energiat, luonto ja meri ovat tärkeitä minulle yhä.

Olen taivaallisen kiitollinen lapsuuteni luontokokemuksista, jotka kehittivät yhteyttäni luonnonhenkiin ja enkeleihin.

Olen asunut Suomessa useassa eri paikassa: Oulussa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Maarianhaminassa, Tuusulassa, Ilomantsissa, Joutsenossa, Lappeenrannassa ja Haminassa, jossa asun edelleen.

Jokainen paikka, jossa olen asunut tässä elämässä on tuntunut tutulta paikalta menneen elämäni kautta kyseisessä paikassa.

Helsingissä asuessamme1970-luvun loppupuolella aloin lukemaan henkistä kirjallisuutta, jota meillä oli, kiitos äidin ja isän, runsaasti kotona (mm. R. Steiner). Minulla oli jo lukion aikana suuri kiinnostus henkiseen tietoon.

Olen aina ollut herkkä aistimaan energioita ja näen enneunia.

Kävin Snellman korkeakoulua 1980 -luvun alussa.

Äitinä oleminen on ollut elämäni kannalta hyvin voimaannuttava kokemus, sillä se on opettanut minua paljon pyyteettömän rakkauden ymmärtämiseen ja kokemiseen.

Vuonna 2013 aloin opiskelemaan henkisiä koulutuksia; enkelihoitajaksi, regressiohoitajaksi sekä kävin selvänäkijäkoulutuksen.

Rakkauden, Kristusvalon ja oman viisauden löytäminen itsestään on voimaannuttaa.

Ymmärrän valinneeni tämän elämän tieni. Haasteet, joita olen valinnut ovat vihkimyksiä ja ne ovat opettaneet minua nöyrtymään elämän edessä.

Olen valtavan kiitollinen kaikista niistä opetuksista, joita olen saanut.

Olen myös itse kokenut, kuinka hoitoni auttavat parantumisessa ja eheyttävät koko ihmistä, myös fyysistä kehoa.