Kirsi

Olen intuitiivinen parantaja ja teen yhteistyötä enkeleiden kanssa. Koen, että enkelit voivat auttaa paljon erityisesti tässä ajassa.

Lähellä sydäntäni on aina ollut toisten ihmisten auttaminen ja olen valtavan kiitollinen, että nyt voin auttaa sinua voimaantumisessa yritykseni hoitojen ja koulutuksien kautta.

Sain unessa ollessani näyn enkeleiltä ja siinä annettiin yritykselleni nimi, Kirsi Enkeli Valo.

Minulla on ollut haastava elämä, mutta koen että haasteet ovat olleet erittäin tärkeitä kokemuksia, sillä juuri niiden kautta olen oppinut paljon henkisyydestä ja ihmisen elämästä maan päällä.

Ymmärrän nyt kuinka lapsuuden merkitys ihmisen onnellisuudelle ja itsensä rakastamiselle on tärkeää.

Onnellinen ja tasapainoinen lapsuus vaikuttaa myöhemmällä iällä elämässäsi antaen joko voimaa ponnistaa ja luovia omalla elämän tielläsi tai sitten joudut ponnistelemaan itsesi kanssa paljonkin ennen kuin ymmärrät, että rakkaus löytyy itsestäsi, sinun sydämestäsi, joka parantaa ja voimaannuttaa sinut.

On voimaannuttavaa ymmärtää, että ihminen olet syntynyt rakkaudesta ja koko olemuksemme on rakkautta.

Olemme erottamaton osa Jumalaa / Alkulähdettä. Todellinen olemuksemme perustuu rakkauteen.

Ymmärrän nyt, että olemme tulleet maailmaan löytämään tuon rakkauden itsestämme, muistamaan keitä oikeasti olemme, ja jakamaan tuota löytöä eteenpäin omalla olemuksellamme, toimimaan kanssaluojina uuden valoisemman ja kevyemmän maailman luomisessa.

Sinun synnyin oikeutesi on elää rakkauden täyttämää elämää.

Tätä rakkauden sanomaa haluan jakaa elämässäni myös hoitojeni ja koulutuksien kautta.

Hieman elämästäni:

Olen syntynyt Oulussa ja lapsuuteni sekä nuoruuteni kesät Perämeren rannalla perheeni kesämökillä.

Meri ja luonto kehittivät yhteyttäni luonnonhenkiin ja enkeleihin. Luonnossa oleminen on ihmiselle voimaannuttavaa. Luonnon merkitys on avautunut minulle yhä enemmän ja ymmärrän nyt kuinka luonto voi todella parantaa ja on ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille elin ehto.

Elämäni aikana olen asunut useassa eri paikassa Suomessa: Oulussa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Maarianhaminassa, Tuusulassa, Ilomantsissa, Joutsenossa, Lappeenrannassa ja Haminassa, jossa asun edelleen.

Jokainen paikka, jossa olen asunut tässä elämässä on tuntunut tutulta paikalta menneen elämäni kautta kyseisessä paikassa ja olen puhdistanut paljon menneen elämän energioita.

Olen lukenut henkisyyttä käsittelevää kirjallisuutta lukioajasta 1970-luvun loppupuolelta lähtien. Kävin myös Snellman korkeakoulua 1980 -luvun alussa ja perehdyin mm. antroposofiaan.

Äitinä oleminen on ollut elämäni kannalta hyvin voimaannuttava kokemus, sillä se on opettanut minua paljon pyyteettömän rakkauden ymmärtämisessä ja kokemisessa. Minulla on kolme nyt jo aikuista lasta.

Vuonna 2013 oli aika alkaa opiskelemaan jälleen, sillä nyt halusin oppia auttamaan ihmisiä työssä, jossa voin käyttää luontaista intuitiivista näkemistäni hyväkseni. Opiskelin enkelihoitajaksi, regressiohoitajaksi sekä kävin selvänäkijäkoulutuksen. Lisäksi olen käynyt muita lyhyitä henkisiä kursseja, mutta nyt olen oppinut kanavoimaan omaa sisäistä viisauttani.

Uskon vahvasti siihen, että oman voiman löytäminen itsestään pitää terveenä ihmisen.

Lisäksi rakkauden, Kristusvalon ja oman viisauden löytäminen itsestään on voimaannuttaa ja tekee elämän rikkaaksi.

Ymmärrän valinneeni tämän elämän tieni. Haasteet, joita olen valinnut ovat vihkimyksiä ja ne ovat opettaneet minua nöyrtymään elämän edessä.

Olen valtavan kiitollinen kaikista niistä opetuksista, joita olen saanut.

Olen myös itse kokenut, kuinka hoitoni auttavat parantumisessa ja eheyttävät koko ihmistä, myös fyysistä kehoa.