Kirsi

Olen intuitiivinen parantaja ja teen yhteistyötä enkeleiden kanssa. Koen, että enkelit voivat auttaa paljon tässä ajassa.

Sydäntäni lähellä on aina ollut toisten ihmisten auttaminen ja olen kiitollinen, että nyt voin auttaa sinua voimaantumisessa hoitojeni ja koulutuksieni kautta.

Sain unessa ollessani näyn enkeleiltä ja siinä annettiin yritykselleni nimi, Kirsi Enkeli Valo.

Minulla on ollut haastava elämä, mutta koen että haasteet ovat olleet tärkeitä kokemuksia, sillä juuri niiden kautta olen oppinut paljon itsestäni, henkisyydestä ja ihmisen elämästä maan päällä.

Uskon, että kaikki elämässämme kokemamme kärsimykset, traumat ja rakkaudettomuudet uppoutuvat syvälle kehomme muistiin ja sielumme sopukoihin. Käsittelemättömänä ne voivat aiheuttaa jossain elämän vaiheessa suuriakin terveys ongelmia.

Lapsuuden merkitys ihmisen onnellisuudelle ja itsensä rakastamiselle on tärkeää.

Onnellinen ja tasapainoinen lapsuus vaikuttaa myöhemmällä iällä elämässä antaen joko voimaa ponnistaa ja luovia omalla elämän tiellä tai sitten joudumme ponnistelemaan itsemme kanssa paljonkin ennen kuin ymmärrämme, että rakkaus löytyy itsestäsi, omasta sydämestämme ja silloin parannumme ja silloin voimaantuminen alkaa.

On voimaannuttavaa ymmärtää, että ihminen olet syntynyt rakkaudesta ja koko olemuksemme on rakkautta.

Olemme erottamaton osa Jumalaa / Alkulähdettä. Todellinen olemuksemme perustuu rakkauteen.

Olemme tulleet maailmaan löytämään tuon rakkauden itsestämme, muistamaan keitä oikeasti olemme, ja jakamaan tuota löytöä eteenpäin omalla olemuksellamme, toimimaan kanssaluojina uuden valoisemman ja kevyemmän maailman luomisessa.

Sinun synnyin oikeutesi on elää rakkauden täyttämää elämää.

Tätä rakkauden sanomaa haluan jakaa elämässäni myös hoitojeni ja koulutuksien kautta.


Hieman elämästäni:

Olen syntynyt Oulussa ja lapsuuteni sekä nuoruuteni kesät Perämeren rannalla perheeni kesämökillä.

Meri ja luonto kehittivät yhteyttäni luonnonhenkiin ja enkeleihin. Luonnossa oleminen on ihmiselle voimaannuttavaa. Luonnon merkitys on avautunut minulle yhä enemmän ja ymmärrän nyt kuinka luonto voi todella parantaa ja on ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille elin ehto.

Elämäni aikana olen asunut useassa eri paikassa Suomessa: Oulussa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Maarianhaminassa, Tuusulassa, Ilomantsissa, Joutsenossa, Lappeenrannassa ja Haminassa, jossa asun edelleen.

Jokainen paikka, jossa olen asunut tässä elämässä on tuntunut tutulta paikalta menneen elämäni kautta kyseisessä paikassa ja olen puhdistanut paljon menneen elämän energioita.

Olen lukenut henkisyyttä käsittelevää kirjallisuutta lukioajasta 1970-luvun loppupuolelta lähtien. Kävin myös Snellman korkeakoulua 1980 -luvun alussa ja perehdyin mm. antroposofiaan.

Äitinä oleminen on ollut elämäni kannalta hyvin voimaannuttava kokemus, sillä se on opettanut minua paljon pyyteettömän rakkauden ymmärtämisessä ja kokemisessa. Minulla on kolme nyt jo aikuista lasta.

Vuonna 2013 oli aika alkaa opiskelemaan jälleen, sillä nyt halusin oppia auttamaan ihmisiä työssäni käyttämään luontaista intuitiivista näkemistäni hyväkseni. Opiskelin enkelihoitajaksi, regressiohoitajaksi sekä kävin enkeliselvänäkijä koulutuksen. Lisäksi olen käynyt muita lyhyitä henkisiä kursseja.

Uskon vahvasti siihen, että oman voiman löytäminen itsestään pitää terveenä ihmisen luoden immuniteetin myös sairauksia vastaan.

Rakkauden, Kristusvalon ja oman viisauden löytäminen itsestään on voimaannuttaa ja tekee elämän rikkaaksi.

Ymmärrän valinneeni tämän elämän tieni. Haasteet, joita olen valinnut ovat vihkimyksiä ja ne ovat opettaneet minua nöyrtymään elämän edessä.

Olen valtavan kiitollinen kaikista niistä opetuksista, joita olen saanut.

Olen myös itse kokenut, kuinka hoitoni auttavat parantumisessa ja eheyttävät koko ihmistä, myös fyysistä kehoa.