Regressiohoito (Menneet elämät hoito)

Regressiohoito ohjaa sinut syvälle sydämesi sisimpään ja sinne kätkettyihin asioihin, joita olet kokenut

edellisessä elämässäsi.


Hoito auttaa sinua oivaltamaan elämän syvimpiä kokonaisuuksia ja opit miten purkaa vääränlaisia

ajatusmalleja ja raskaita sidoksia itsestäsi sekä elämästäsi. Kun pääset asioiden alku syihin, niiden asioiden

alkujuurille, voit puhdistaa sieltä negatiiviset kierteet, jotka ovat vallinneet elämässäsi.


Hoidossa käytetään menetelmää, joka perustuu aivojen plastisuuteen.

Sielusi valitsee juuri ne asiat käsiteltäväksi, mitä olet valmis kohtaamaan.


Rentoutuksen kautta alitajunnasta alkaa virtaamaan esille juuri ne asiat, joita olet valmis

käsittelemään. Sielusi on äärettömän viisas.

Hoidossa ei ainoastaan hoideta ongelmallisia asioita, vaan siinä myös voidaan palauttaa menneessä

elämässä opitut asiat ja voimavarat, kyvyt sekä taidot osaksi nykyistä elämää.

Regressiohoito lisää itsetuntemusta ja hoito auttaa sinua oivaltamaan elämässäsi vaikuttavia asioita.

Hoidosta lähtee huikea prosessi käyntiin, joka kantaa siunauksia pitkälle tulevaisuuteen ja mieleen

nousee oivalluksia jälkikäteen koetusta.


Perus regressiohoito

Regressiohoito tähän elämään

Pelkoregressiohoito

Progressiohoito


Teen hoidot hoitohuoneessa kotonani Haminan Paijärvellä tai netin sekä puhelimen kautta.

Hoidon hinta on 50 €.


Kysy lisää minulta, laita viestiä sähköpostiini!


Saat minut kiinni sähköpostitse.

Varaa aika laittamalla viestiä;

kirsinenkelivalo@gmail.com


Olet sydämellisesti tervetullut!


Palautteita;

Kiitos eilisestä hoidosta! ��

Olo on todella seesteinen, epätodellisen todellinen ja jollain tavalla vahvempi, varmempi. Tuntuu, että turhat taakat on pyyhkäisty harteilta. Ja jostain kauempanakin olevilta harteilta. On helpompi hengittää ja olo on vapautuneempi kuin ennen hoitoa. Sydän on täydemmän tuntoinen, hyvällä tavalla. Ei raskas, vaan täynnä hyvyyttä, rakkautta ja valoa, täynnä jotain sellaista mitä on todella vaikea pukea sanoiksi. Tuntuu, että olen enemmän oma itseni. Jotenkin katson tätä kaikkea eri silmin. Ihan kuin kaikella tällä maallisella ei olisi niin väliä. En sano, että arvotonta, mutta ei ole enää arvolistan kärkisijoilla ne asiat, että on töitä ja että omistaa talon ja auton. Sinne keulapaikoille on yön aikaan kavunneet rauha, rakkaus, levollisuus, oma voima, henkinen hyvinvointi, muutamia mainitakseni. Ihan huikeaa! -HS-Minulla ei ollut aikaisemmin omakohtaisia kokemuksia Regressiohoidosta, olin kyllä kuullut, että moni on saanut siinä hyviä eväitä elämää varten, ja saanut käsiteltyä tunteita. Aluksi vähän jännitti ja ajattelin että pääsenkö tarpeeksi rentoutuneeseen tilaan, musiikki ja Kirsin rauhallinen ääni rentoutti kuitenkin hyvin, koin hoidon aikana voimakkaita tunteita ja musta tuntuu, että sitä kautta avautui myös tunnelukkoja. Oli kuitenkin koko ajan turvallinen olo, oli hieno ajatuksia ja maailmaa avartava kokemus. T. Jouni

-Täytyy myöntää, että minussa asuu mieleni sisällä se skeptinen osa, joka oli siis skeptinen tämän regressiohoidon suhteen ja epäilin sen toimivuutta kohdallani. Ajattelin että minua on mahdotonta ”hypnotisoida” enkä tulisi palaamaan noihin muistoihin tässä elämässä. Yllätyksekseni hoidon aikana palasin kuin palasinkin noihin tukahdutettuihin muistoihin, myös niihin missä olin pinnasänkyikäinen alle 2-vuotias ja äidin kohdussa sekä koin myös, kun synnyin tähän maailmaan. Se oli mieletöntä. Hoidon aikana koin kuitenkin olevani koko ajan turvassa, sillä Kirsi ohjasi minua niin että pystyin irtautumaan kehostani ja näkemään kaikki tilanteet ikään kuin ulkopuolisen silmin objektiivisesti. Se oli hyvin parantavaa ja lohdullista ja todella tunsin kehossani, kun hoidossa myös muutettiin kukin muisto rakkaudelliseksi ja katkottiin energiasiteitä joihinkin ihmisiin ja muiston ikäviin osiin. Todella parantavaa isolla T:llä! Olen hyvin kiitollinen ja iloinen että otin hoidon vastaan ja että se todella toimi niin hyvin ja sain vihdoin muistaa nuo asiat nyt kun sieluni oli siihen vuosikymmenien jälkeen valmis. Kyseinen hoito, joka minulle tehtiin, oli siis hoito nimenomaan tähän kyseiseen elämään ja sen tapahtumiin. -Sofia

-Iso kiitos antamastasi regressiohoidosta viime torstaina. Tässä olen ollut ilon ympäröimä kaiken tämän ajan ja isänpäiväkin tuli vietetyksi rakkauden sävyttämänä koko uusperheen kera. Kauniita hetkiä ja tunnelmia olen siis saanut tuntea ja kokea.

Tulin regressiohoitoosi avoimin mielin ja sain lämpimän vastaanoton heti tultuani. Ohjasit todella hienosti alkukeskustelussa jo minua ja se vaikutus säilyi koko hoidon ajan. Voimakas ja silti vapaa ja rakastava energia oli ylläni kaiken aikaa; oli äärettömän turvallista olla.

Hoito alkoi syvärentoutuksella, jossa sain vaipua melko vaivattomasti omaan mielen maailmaan ja sukeltaa sieluni syvyyksiin. Johdatit rauhallisen lempeästi minua ajasta toiseen tehden kysymyksiä ja antaen kaiken aikaa rohkeutta lisää tutustua menneisiin elämiini ja tapahtumiin niissä. Ne olivat todella selkeitä kuvia ja tilanteita, joita näin. Olin todella "matkalla" ajassani taaksepäin.

Tämän jälkeen alkoi matka aina Atlantiksen aikoihin asti ja näiden kaikkien kautta minulle viestitettiin vahvasti, että olen ollut entisessä elämässäkin jo jonkinlainen parantaja. Tämä kutsumus vaikuttaa minussa siis edelleen. Voin luottaa siihen ja, koska sain anteeksi annon rakkaudettomuuden kokemukseen vanhempieni osalta, tuntui parantajana oleminen erittäin vapauttavalta ja ajatuksiini virtasi sen energiaa. Aivan kuin se kahle, jota mukanani olen kantanut olisi räjähtämällä auennut minusta irti. Havaitsin hoidon yhteydessä, että kyyneleet valuivat suljettujen silmieni takaa, mutta se ei millään tavoin haitannut minua hoidon aikana. Lapsuuden kohdassa oli hetkittäinen todella raskas ja ahdistava tunne, joka puristi niin, että pienen ajan tuntui, että en saa henkeä, mutta Kirsi ohjasi sydämellisen lempeästi siinäkin kohti ja vapautuneisuus levisi kehooni ja mieleeni. Oli hyvä olla kaikesta huolimatta.
Sielun tasolla kohtasin edesmenneitä läheisiäni ja heitä näkyi mielessäni monia, mutta heistä valikoitui ne henkilöt, jotka jo eläessään olivat minun elämääni vaikuttamassa rakastavasti. Juttelin enon ja todella läheisen ystäväni kanssa ja sain heiltä lohtua ja rohkeutta sekä kannustusta viedä parantajuuttani jollain tavoin edelleen eteenpäin. Se oli liikuttava hetki ja niin ihana. Rakkautta pyyteettömästi.
Kun hoito oli ohitse, makasin raukean kevyenä, vielä jonkin aikaa, vuoteella lämpimän peitteen alla ja olin jollain tavoin totaalisen täynnä rakkautta ja iloa sekä virtaavaa energiaa. Myös hämmentynyt hyvällä tavalla. Kokemus oli valoisa ja valloittava, avaava ja eheyttävä sekä eteenpäin vievä ja energinen. Tämän myötä minulle selkeytyy elämäntehtäväni ja ryhdyn sitä nyt todella tavoitteellisesti toteuttamaan ja ottamaan sen vastaan, antaa ajan kuitenkin valmistaa minua oman aikataulunsa mukaan, joten kiire saa unohtua ja virta viedä.

Kiitos Kirsi! Suosittelen lämpimästi tätä hoitoa ihan jokaiselle, jota se kiinnostaa ja, jolla siihen tarvetta ilmenee. Suosittelen myös Kirsiä hoitajaksi, koska hänellä on taitoa ja on ihana muutenkin <3 !!!

-S.L

En osaa meditoida "oikeasti", enkä oikein osaa rentoutua energiahoitojenkaan aikana. Epäilen, pystyttäisiinkö minua hypnotisoimaankaan. Kirsin ääni ja sanat olivat kuitenkin heti regression alusta alkaen niin oikeanlaiset, että tunsin olevani ikään kuin kellumassa lämpimässä valtameressä.

Koen, että regressio palautti minut osuvasti kuluvan elämän avainkohtiin ja opetti minua suhtautumaan niihin rakentavammin. Tuli myös aivan uutta tietoa ja odottamattomia näkymiä. Kirsi poikkeaa edukseen energiahoitajien joukosta, ja voin suositella häntä etenkin heille, joilla mielen häly häiritsee rentoutumista.

-Nimimerkki Karhu-operaattoriPolulla sydämen elävän lähteen löytämiseen meidän tulee muuntaa tunteettomuuden kilpeämme ja ikivanhoja sisäisiä kipujamme. Kun muuntuminen etenee huomaamme olevamme elämän sisäisen salaisuuden jäljillä. Elämän sisäinen salaisuus on, että sydänkeskuksen lähteen kautta löytyy yhteys syvempään ja universaalisempaan elämään. Tämän voi kokea sydämessä elävänä värähtelynä. Sen voi kokea sydämen rauhana ja täyteytenä. Sen voi kokea ilona ja optimismin tunteena, joka on kuin ehtymätön soiva elämän ilo ja sisäinen melodia. Sen voi kokea virtaavana rakkautena, syleilevänä ja myötätuntoisena rakkautena, joka haluaa antaa, parantaa ja vapauttaa. Jos menemme syvemmälle sisäisen elämän rauhaan, täyteyteen, iloon, rakkauteen, voimme huomata sisäisen rakkauden olevan kuin suuri elävä valtameri. Tässä valtameressä on antaumuksellisuutta ja rakkautta, jota ei lähetetä olennolta olennolle, vaan joka on vain ja virtaa. ~Jumalassa lepääminen~ arjen kiireessäkin~ -Asger Lorentsen