Regressiohoito


Regressiohoito ohjaa sinut syvälle sydämesi sisimpään ja sinne kätkettyihin asioihin, joita olet kokenut edellisessä elämissäsi.

Sielusi valitsee juuri ne asiat käsiteltäväksi, mitä olet valmis kohtaamaan.

Hoidon aikana hoidettava ja hoitaja keskustelevat saaden näin selkeyttä ja parannusta käsiteltäviin asioihin.

Sielunmaailmassa on mahdollista hoitaa ihmissuhteita ja puhdistaa suhteista kaikki sellainen, mikä ei ole sinun korkeammaksi parhaaksi.

Olemme kokonaisvaltaisia yksilöitä ja menneiden elämien vaikutus näkyy usein myös nykyisessä elämässämme, kuten esimerkiksi karmallisten vaativien ihmissuhteiden kautta.

Henkiset sekä fyysiset vaivat (pelot ja tunnelukot) voivat olla menneiden elämien perua.

Regressiohoidossa ihminen tulee tietoiseksi tapahtumista, joita hän on kokenut. Kun tiedostat tapahtumat, voit vapautua menneen elämän traumoista ja karmastasi. Hoidossa ei ainoastaan hoideta ongelmallisia asioita, vaan siinä myös voidaan palauttaa menneessä elämässä opitut asiat ja voimavarat, kyvyt sekä taidot. Regressiohoidon kautta voidaan tuoda nämä menneiden elämien voimavarat osaksi nykyistä elämää.

Hoidon loppupuolella käydään sielunmaailmassa, missä voit kohdata kuolleita läheisiäsi sieluntasolla.

Regressiohoidon voima on erityisesti siinä, että koko näkökulma omaan elämääsi muuttuu. Kun tuntee olevansa vastuussa omasta elämästään, voi päästää irti uhrin roolista.

Regressiohoito lisää itsetuntemusta ja hoito auttaa sinua oivaltamaan elämässäsi vaikuttavia asioita.

Hoidosta lähtee huikea prosessi käyntiin, joka kantaa siunauksia pitkälle tulevaisuuteen ja mieleen usein tulee oivalluksia jälkikäteen koetusta.

Teen myös progressiohoitoja.

Progressiohoidossa matkataan tulevaisuuteen. Hoito auttaa ymmärtämään entistä syvemmin sen, miten teot ja valinnat vaikuttavat elämään sekä sen, että ihminen itse voi muokata tulevaisuuttaan ajatusten ja tekojen kautta.

Progressiohoito on upea hoitomuoto, joka auttaa sinua uuden ajan energioissa.

Teen hoidot hoitohuoneessa Haminan Ynnä talossa tai netin sekä puhelimen kautta. Hoito kestää noin 1 tuntia.

Hoidon hinta on 60 € käteisenä tai voit maksaa hoidon etukäteen tililleni.


Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen, joten parhaiten saat minut kiinni sähköpostitse.

Varaa aika laittamalla viestiä;

kirsinenkelivalo@gmail.com

Yhteystiedot ja tilinumeroni löydät Yhteystiedot -välilehdeltä.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Polulla sydämen elävän lähteen löytämiseen meidän tulee muuntaa tunteettomuuden kilpeämme ja ikivanhoja sisäisiä kipujamme. Kun muuntuminen etenee huomaamme olevamme elämän sisäisen salaisuuden jäljillä. Elämän sisäinen salaisuus on, että sydänkeskuksen lähteen kautta löytyy yhteys syvempään ja universaalisempaan elämään. Tämän voi kokea sydämessä elävänä värähtelynä. Sen voi kokea sydämen rauhana ja täyteytenä. Sen voi kokea ilona ja optimismin tunteena, joka on kuin ehtymätön soiva elämän ilo ja sisäinen melodia. Sen voi kokea virtaavana rakkautena, syleilevänä ja myötätuntoisena rakkautena, joka haluaa antaa, parantaa ja vapauttaa. Jos menemme syvemmälle sisäisen elämän rauhaan, täyteyteen, iloon, rakkauteen, voimme huomata sisäisen rakkauden olevan kuin suuri elävä valtameri. Tässä valtameressä on antaumuksellisuutta ja rakkautta, jota ei lähetetä olennolta olennolle, vaan joka on vain ja virtaa. ~Jumalassa lepääminen~ arjen kiireessäkin~ -Asger Lorentsen