Atlantisregressiohoito


Olemme Uuden Kultaisen ajan edessä ja tällä hoidolla voit aktivoida sinun menneisyyttäsi, jossa sinulla on ollut huikeita henkisiä kykyjä.

Hoito antaa ymmärrystä omaan itseesi ja piilossa oleviin henkisiin kykyihisi.

Atlantis oli muinainen sivilisaatio ja tunnetaan lähinnä sen Kultaisesta ajastaan. Atlantiksen kultaisena aikakautena maapallon energiat olivat noin 1500 vuoden ajan korkeammalla kuin koskaan aikaisemmin. Atlantis oli maa-alue Euroopan ja Amerikan välissä ja se upposi Atlantin valtamereen noin 12 000 vuotta sitten. Atlantiksen sivilisaatio kukoisti loistokkuudellaan niin tekniikan kuin henkisten kykyjen suhteen.

Atlantislaiset olivat rauhaa rakastavia ihmisiä ja elivät harmoniassa ja ykseydessä kaiken olevaisen kanssa. He elivät pääasiassa viidennessä ulottuvuudessa, useimmiten oman sielun kumppanin tai kaksoisliekkinsä kanssa. Näin ollen heidän parisuhteensa eivät olleet karmallisia. He elivät satoja vuosia kestäneen Atlantis elämän yhdessä nauttien fyysisen elämän tuomista hedelmistä ja mahdollisuuksista. Heidän elämänsä oli runsasta ja hyvin rakkaudellista. He elivät yltäkylläisyyden virrassa kuitenkin samalla melko yksinkertaista ja vaatimatonta elämää. Jokainen ihminen oli yhtä arvokas, eikä heillä ollut materiallisia ongelmia. Atlantis kulta-aikana ihmiset elivät "Taivas maan päällä" -elämää. Atlantislaisilla oli kaikki 12 chakraa täysin aktiivisia ja he loistivat tekniikan ja henkisten kykyjen alueella.

Nyt on jokaisella ihmisillä mahdollisuus luoda "Taivas maan päälle" fyysiseen ulottuvuuteen, sillä suurimmalla osalla tänä aikana maapallolle inkarnoituneista ihmisistä on takanaan Atlantis ajan menneitä elämiä. Tämä regressiohoito aktivoi sinua muistamaan omaa atlantislaista elämääsi ja sitä kautta saamaan Atlantis ajan yltäkylläisyyttä elämääsi.

Atlantisregressiohoidossa ohjaan sinut syvän rentoutuksen kautta ihanalle matkalle Kultaiselle Atlantis aikakaudelle, herättämään sekä aktivoimaan nukuksissa olevia voimavarojasi, muinaista viisautta itsessäsi ja kohottamaan energioitasi korkeampaan värähtelyyn.

Hoidon kautta voi tuoda korkeampaa tietoisuutta nykyiseen elämään Atlantis ajan minän kautta. Hoitaja ja hoidettava keskustelevat hoidon aikana.

Hoito antaa aivan uudenlaista voimaa ja rohkeutta, sekä mahdollisuuden katsoa elämää uudenlaisesta perspektiivistä. Saat myös tietoa omasta atlantilaisesta elämästä. Rakkaus ja luottamus lisääntyy elämässäsi, kun ymmärrät omaa itseäsi paremmin. Hoito on lempeä hoitomuoto, joka tukee sinun henkistä kuin fyysistäkin hyvinvointia. Omat enkelisi ja Arkkienkelit ovat mukana tässä hoidossa.

Hoidon teen hoitohuoneessa Haminan Ynnätalossa.

Hoidot myös netin kautta.

Hoidon hinta on 60€ käteisellä ja netin kautta maksu suoritetaan tililleni pari päivää ennen hoitoa niin, että maksu näkyy tililläni.


Hoitopaketti; ottaessasi 3 valitsemaasi hoitoa hinta yht. 170€ (norm. hinta 180€).


Yhteystietoni ja tilinumeroni löydät Yhteystiedot -välilehdeltä.


Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen, joten parhaiten saat minut kiinni sähköpostitse;

kirsinenkelivalo@gmail.com

Olet sydämellisesti tervetullut!