Palautteita


Kiitos rakkaat asiakkaat ihanista palautteistanne!

Enkelihoito

Kirsin luona tunnelma oli mukava ja kodikas. Pystyin rentoutumaan alusta asti yllättävän hyvin, vaikkakin alkuvaiheessa keskittyminen hetkittäin herpaantui hoitoon reagoivan vatsani villistä kurinasta. Oma visualisointikykyni parani sitä mukaa mitä pidemmälle hoidossa päästiin; kun alussa kykenin erottamaan lähinnä vain värejä, niin hoidon edetessä pystyin näkemään hahmoja ja tuntemaan enkelin pitävän minun käsiäni käsissään samalla kun hän välitti viestinsä minulle. Viestin sanoma oli selvä ja voimakas: "Luota." Enkelihoito antoi minulle luottamusta ja vahvistusta siitä, että kaikki on niin kuin kuuluukin olla ja kuljen oikeaan suuntaan. Ihanat enkelit! Kiitos Kirsi.

-Tarja


Kiitos kultaisesta Enkelihoidosta. Hoito onnistui hyvin kännykän kautta ja aivan mahtava kultainen energia virtasi, joka parantaa niin mieltä kuin kehoa. Koin todella paljon voimaantumista ja näin ja keskustelin hoidon aikana enkelten kanssa. Kirsin tapa hoitaa on ehdottomasti pyyteetön rakkaus, ja hänellä on todella rentouttava ihana ääni. Pystyt varmasti rentoutumaan Kirsin hoidossa. Olen erityisen herkkä, ja en rentoudu jollen koe turvaa. Kirsin hoidossa rentouduin todella. Kirsin hoidossa välittyy äidillinen hoitaminen sekä enkelit voimakkaasti mukana hoitamassa ja energia joka parantaa. Chakrat puhdistuivat ja keho freesantui. Suosittelen ehdottomasti.

-Hanna Mälkiä


"Olen käynyt kaksi kertaa Kirsin Enkelihoidossa. Molemmat kerrat ovat olleet todella voimakkaita ja ihania hoitoja. Ensinnäkin tunnelma Kirsin luona on ihanan lämmin ja rauhallinen, hoitoon on helppo mennä ja olo on tervetullut. Olen käynyt erilaisissa energiahoidoissa vuosien varrella, mutta yksikään hoito ei ole ollut niin voimakas kuin käymäni enkelihoidot. Todella tunsin vahvat energiat ja sisältäni lähti purkautumaan paljon sinne säilöttyä surua, hoidon jälkeen olotila tuntui paljon kevyemmältä ja se olotila on jatkunut edelleen. Tuntuu että olen päässyt elämässäni taas askeleen eteenpäin hoitojen ansiosta. Olen äärettömän kiitollinen Kirsille, ihanaa että löysin Kirsin ja enkelihoidot. Lämpimästi voin suositella ihan jokaiselle!

Terveisin,
Laura


Atlantis regressiohoito

-Kävin Kirsin Atlantis regressio hoidossa ja pidin siitä valtavasti. Jo sisään saapuessani tunsin hyvät energiat ja koin olevani hyvän äärellä. Minulla oli hoidon aluksi vaikeuksia päästää ajatukset ja tunteet vapaasti virtaamaan, mutta Kirsi johdatteli minut lempeästi haasteiden läpi ja sain mielen padon purettua, jonka jälkeen oloni helpottui ja antauduin hoidolle. Mieleeni virtasi ajatuksia ja kuvia, joista kaikkein mieleenpainuvin tuli juuri ennen hoidon päättymistä. Se oli hyvin voimaannuttava, sillä se avasi minulle selkeämmin omaa kutsumustani ja on auttanut siinä, että olen uskaltanut ja osannut olla avoimempi omalle tielleni hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen eteeni on myös tullut erilaisia merkkejä, jotka ovat vahvistaneet hoidossa saamaani tietoa. Uskon, että hoito on saattanut olla kohdallani käänteentekevä siinä, että aloin seurata kutsumustani.

-I.M

Regressiohoito

-Iso kiitos antamastasi regressiohoidosta viime torstaina. Tässä olen ollut ilon ympäröimä kaiken tämän ajan ja isänpäiväkin tuli vietetyksi rakkauden sävyttämänä koko uusperheen kera. Kauniita hetkiä ja tunnelmia olen siis saanut tuntea ja kokea.
Tulin regressiohoitoosi avoimin mielin ja sain lämpimän vastaanoton heti tultuani. Olen saanut sinulta energiahoidoista suuresti apua ja niiden myötä minulle heräsi uteliaisuus ja tarve regressiohoitoon. Tavallaan tiedän kaiken aikaa, että suuntaan juuri sinne minne elämässäni tuleekin suunnata, mutta viime aikoina jo useamman kuukauden, jopa vuosien ajan, olen ollut jotenkin "kateissa" ajatuksieni ja tahtoni kanssa, joka hyvin pitkälle liittyy työelämään. On aikoja, jolloin voin nykyisessä työssäni todella huonosti ja on myös hetkiä, jolloin tahtoisin, aivan juuri sillä hetkellä heittää nk. hanskat tiskiin, koska en koe olevani oikeassa paikassa työssäni enkä saa siitä sitä mitä tahtoisin saada, antamalla muille. Minulla on syvällä sisimmässä halu palvella, hoitaa, parantaa ja olla lähimmäiselleni avuksi jakamalla erilaisia asioita ja energioita. Tunnistan ja tiedän tämän piirteen, mutta silti jokin kahle pitää kiinni eikä tahtoni tule näkyväksi tai etenevästi kehittyväksi tähän hetkeen ja elämään. Mietin ja pohdin mikä mahtaakaan olla tämän kahleen tarkoitus tai sanoma? Siksi halusin ottaa vastaan regressiohoidon ja avata myös sieluani menneeseen, kuullakseni mitä se haluaa sanoa tai tuoda esiin.


Ohjasit todella hienosti alkukeskustelussa jo minua ja se vaikutus säilyi koko hoidon ajan. Voimakas ja silti vapaa ja rakastava energia oli ylläni kaiken aikaa; oli äärettömän turvallista olla.
Hoito alkoi syvärentoutuksella, jossa sain vaipua melko vaivattomasti omaan mielen maailmaan ja sukeltaa sieluni syvyyksiin. Johdatit rauhallisen lempeästi minua ajasta toiseen tehden kysymyksiä ja antaen kaiken aikaa rohkeutta lisää tutustua menneisiin elämiini ja tapahtumiin niissä. Ne olivat todella selkeitä kuvia ja tilanteita, joita näin. Olin todella "matkalla" ajassani taaksepäin. Näin jälkikäteen ajateltuna vaikuttavin ja kaikista raskain tunne ja kokemus on liittynyt lapsuuteeni, jolloin olin kouluikäinen ja sain tässä hoidossa vastauksen siihen, että minun itseeni juurrutettu syyllisyys vanhempieni väliseen rakkaudettomuuteen toisiaan kohtaan, on väärä. Olen turhaan kantanut heidän taakkaansa syyllistämällä itseäni siitä ja sen myötä joutunut tuntemaan useinkin ulkopuolisuuden tunnetta. Tässä hoidossa sain kohdata tilanteen uudestaan ja korjata sen antamalla rakkautta ja anteeksiannon vanhemmilleni sekä myös itselleni.


Tämän jälkeen alkoi matka aina Atlantiksen aikoihin asti ja näiden kaikkien kautta minulle viestitettiin vahvasti, että olen ollut entisessä elämässäkin jo jonkinlainen parantaja. Tämä kutsumus vaikuttaa minussa siis edelleen. Voin luottaa siihen ja, koska sain anteeksi annon rakkaudettomuuden kokemukseen vanhempieni osalta, tuntui parantajana oleminen erittäin vapauttavalta ja ajatuksiini virtasi sen energiaa. Aivan kuin se kahle, jota mukanani olen kantanut olisi räjähtämällä auennut minusta irti. Havaitsin hoidon yhteydessä, että kyyneleet valuivat suljettujen silmieni takaa, mutta se ei millään tavoin haitannut minua hoidon aikana. Lapsuuden kohdassa oli hetkittäinen todella raskas ja ahdistava tunne, joka puristi niin, että pienen ajan tuntui, että en saa henkeä, mutta Kirsi ohjasi sydämellisen lempeästi siinäkin kohti ja vapautuneisuus levisi kehooni ja mieleeni. Oli hyvä olla kaikesta huolimatta.
Sielun tasolla kohtasin edesmenneitä läheisiäni ja heitä näkyi mielessäni monia, mutta heistä valikoitui ne henkilöt, jotka jo eläessään olivat minun elämääni vaikuttamassa rakastavasti. Juttelin enon ja todella läheisen ystäväni kanssa ja sain heiltä lohtua ja rohkeutta sekä kannustusta viedä parantajuuttani jollain tavoin edelleen eteenpäin. Se oli liikuttava hetki ja niin ihana. Rakkautta pyyteettömästi.
Kun hoito oli ohitse, makasin raukean kevyenä, vielä jonkin aikaa, vuoteella lämpimän peitteen alla ja olin jollain tavoin totaalisen täynnä rakkautta ja iloa sekä virtaavaa energiaa. Myös hämmentynyt hyvällä tavalla. Kokemus oli valoisa ja valloittava, avaava ja eheyttävä sekä eteenpäin vievä ja energinen. Tämän myötä minulle selkeytyy elämäntehtäväni ja ryhdyn sitä nyt todella tavoitteellisesti toteuttamaan ja ottamaan sen vastaan, antaa ajan kuitenkin valmistaa minua oman aikataulunsa mukaan, joten kiire saa unohtua ja virta viedä.

Kiitos Kirsi! Suosittelen lämpimästi tätä hoitoa ihan jokaiselle, jota se kiinnostaa ja, jolla siihen tarvetta ilmenee. Suosittelen myös Kirsiä hoitajaksi, koska hänellä on taitoa ja on ihana muutenkin <3 !!!


-S.L


Energiahoito

Alitajuiset syvät ajatus-/tunnemallit ohjaavat elämäämme.
Niihin ei ole ihan helppo päästä käsiksi. Itselläni on myös alitajuisia
blokkeja ja pelkoja, jotka vaikuttavat eritavoilla elämääni. Usein
autopilotilla huomaamattani. Pyrin niitä itse observoimaan ja mantratyyppisillä
lauseilla ja sisäisellä dialogilla poistamaan. Välillä käyn energiahoidoissa.
Ulkoisesti annan vahvan, itsevarman vaikutelman ja siksi harva uskoisi, että
tarvitsen vastaavia hoitoja. Useammat meistä tarvitsevat. Olen myös kriittinen.
En halua mitään hoitoja henkilöltä, joka ei ole satasella sydämen asialla.

Kirsi on!

Olin syvästi liikuttunut ja kiitollinen Kirsin
hoidosta-meilistä, joka on yksi hienoimmista ohjeista, jonka olen saanut. Luen
sen vielä monta kerta. Se tuli niin oikeaan aikaan!

Kirsi, olet todellinen enkeli. Kiitos että tulit tähän
elämääni!

-Ira Linnea


Kirsin enkelihoito, sekä kaksi kertaa vastaanottamani etäenergiahoito ovat olleet käänteentekevä ja syvällinen kokemus kehityspolullani. Minun oli helppo luottaa ja antautua hoidettavaksi jokaisella hoitokerralla. Yhteys ja aistit oli helppo pitää auki ja läsnä hoitotilanteessa.
Pääsin syvälliselle eheytymisen matkalle Kirsin lempeässä ja läsnäolevassa ohjauksessa. Sain kokea syvää eheytymistä ja vastaanottaa lempeää hoitavaa energiaa niin sielulleni, kuin fyysiselle keholleni. Pitkäaikainen selkäkipuni suli pois, samalla poistui paljon turvattomuuden tunnetaakkaa.
Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka kokevat vetoa Kirsin hoitoon ja ovat valmiita antautumaan hoidolle ja avulle. Luottamus syntyy kun tunnistaa Kirsin kautta tulevan avun lähteen. Iso ja lämmin kiitos tähänastisista hoidoista!

-J.V


Se tunne, kun voimat ovat aivan lopussa ja vaikka et ole kertonut itsestäsi juuri mitään, toinen osaa sanoa juuri oikeat sanat. Tästä syntyi luottamukseni heittäytyä Kirsin etäenergiahoitoon.

Jokainen kolmesta hoitokerrasta tuntui kehossani. Kurkussa, rinnassa, lantion seudulla ja vasemmassa jalassa. Sekä päässä. Kun kuulostelin tuntemuksiani ja annoin ajatusten virrata, ennen pitkää tuli itku. Erityisen syvältä se tuli rinnan kohdalta. Ja sitten helpotti.

Kirjasin tuntemuksiani ja ajatuksiani lyhyesti itselleni ylös hoidon jälkeen. Oli hämmentävää lukea myöhemmin Kirsin tulkinnat hoidoista - miten samoja kehon kohtia ja aiheita hän olikaan kuvannut tulkinnoissaan ja samalla liittynyt niihin uusia ulottuvuuksia. Nämä tulkinnat herkistivät, lohduttivat, vapauttivat ja loivat luottamusta siihen, että kaikki järjestyy ja elämä kantaa.

Erityisesti hoitojen myötä minulle avautui ymmärrys irti päästämisen vaikeudesta ja voimasta. Sen on kyllä tiennyt - tai ainakin luullut tietävänsä - mutta ei ole sitten kuitenkaan oikeasti ymmärtänyt. Jos kerran mikään muu ei ole pysyvää kuin muutos, niin koen, että tasapainon ja levollisuuden ylläpitämiseksi mikään muu ei ole tärkeämpää kuin kaikesta vanhasta irti päästäminen.

-Kesän lapsi

Tällä kertaa olin enemmän "paikalla". Rentouduin ja tunsin oman Yksisarviseni olevan vierelläni. Tunsin, kun hyvin kaunis valoenergia " silitteli " minua koko kehoni alalta, kokonaisuudessaan. Seuraavaksi energian liike tuntui / keskittyi kurkkuchakrani, sydänchakrani ja solar plexsukseni alueille. Sydämessäni oli ensin vahva, pakottava tunne, kuin rytmihäiriö tai lievä sydänkohtaus. Energia, jossa oli oranssia voimaa laajeni voimakkaasti, kuin "paukahtaen" ja syttyi vahvan vaaleanpunaiseksi valoksi. Se laantui hitaasti valoksi joka jäi loistamaan. Kurkkuchakrassani tunsin, että minua operoitiin, kolmesta kohdasta tätä chakraa, niihin laitettiin kultakristallivalogeeliä rauhoittamaan ja tasapainottamaan noita alueita. Solarplexus tuntui selän puolella, vasemmalla, tiukalta, ei kovalta. Sen energia vapautui, laajeni ja vahvistui voimakkaasti. Sain vielä jotain merkittävää tietoa kokonaisvaltaisesti, se ei tullut päivätietoisuuteeni saakka. Loppukuvassa Valtava tiikeri kulki tien oikeaa laitaa minusta katsottuna vasemmalta oikealle, sen tassut olivat valtavat. Se kulki määrätietoisesti eteenpäin suomalaisessa kevätmaisemassa, tuossa naapurikunnassa olevalla tienpätkällä. Upea vahva voimakas eläin.


Saman päivän meditaatiossa kävin läpi/ sain päästää irti omien ja kaikkien muiden ihmisten murheitten ja vaikeuksien kantamista, jota elämäni aikana olin luontevasti toimittanut, HUH! Tuo surujen poistuminen sai sysäyksen , kun luin eräästä Enkelikirjasta Jeesukseen kohdistuneesta silmittömästä vakivallasta ennen hänen ristiinnaulitsemistaan, itkin pohjattomasti lukiessani tuota tietoa. Ilmeisesti sain luopua myös kollektiivisesta surusta ja syyllisyydestä omalta osaltani tuossa meditaatiossa. Olin niin uupunut illalla, että menin nukkaumaan jo ennen kahdeksaa ja nukuin aamuyhdeksään. Silloin vasta tunsin jonkinlaista virkeyttä.Tänään sunnuntaina olen jo käynyt taas tervehtimässä mänty-ystävääni ja rentoutunut metsän huomassa ja auringonpaisteessa.Sydämellinen kiitos sinulle näistä parantavista kokemuksista. Olet upea auttaja!

Terveisin Sari

-Kirsin rakkaudellinen paneutuminen oli hoidossa voimakkaan käsinkosketeltavaa. Sain avun ongelmaani matkatessani syvälle sielussani paranemisen lähteille. Jo ensimmäinen hoitokerta auttoi olennaisesti. Selkeä, yksityiskohtainen ja laaja palaute, neuvot ja keskustelu olivat tärkeä osa hoitoa. Kirsi on vilpitön, luotettava, puhtaasti sydämestä toimiva auttaja. Suosittelen lämpimästi häntä!

-T.K.

-Kaunis kiitos sinulle Energiahoidosta ja hoitomenetelmästä! Olen aivan ymmällä miten hyvin olet pystynyt kaiken tekemään. Kerron nyt tunteistani sen tunnin aikana. Ensimmäinen tuntemus, joka tuli hyvin voimakkaasti oli kämmenten alla tapahtuva aaltoliike, se tuntui kuin aallot olisivat myllertäneet kämmenten alla.. Sitten jossain vaiheessa ilmestyi kirkkaan sininen valo, jonka sisällä oli enkelihenkilön pää ja se puhui jotain. Kun se häipyi makasin edelleen rentona ja jonkin ajan kuluttua ilmestyi punainen väriläiskä ja heti tuli mieleeni se sydänchakran ruusu siellä enkeli-illassasi. Jossain vaiheessa sininen valo vielä palasi heikompana ja ilman kasvoja. Oikeassa jalassa tunsin pistelyä. ja takaraivossa hetkellistä painetta. Tunti vierähti nopeasti ja noustessani oli hyvin "kevyt" olo.

-Kiitollisuudella Lena


Aluksi varpaissa alkoi tuntua mahtavaa kihelmöintiä ja se tunne levisi muualle jalkoihin.
Puhelun jälkeen tuli vielä mieleen että fyysistä hoitoa ottaisin vielä päähänkin(tarkemmin aivoihin), sen jälkeen tuntui myös että pääkin sai hoitoa.
Sormissa tuntui selvää hivelyä, nyt tarkemmin ajateltua, minullahan on olleet useamman päivän sormien nivelet tosi kipeät... oikeassa peukalossa ollut jo kauan nivelkipua. Jospa sain vaikka hoitoa niihin.
Vatsassa tunsin myös hivelyä.
Makasin melkeinpä koko hoidon ajan selälleen ja n. puolessa välissä hoitoa oli koko kropassa ihana tunne kauan; kuin olisi ollut sentin verran ilmassa. Näin on käynyt jaloille aiemminkin sinun hoidon aikana, mutta nyt koko kropassa tuntui niin. Se oli mahtava tunne ja nautin siitä kovasti. Kuin olisi vedessä kellunut mutta vielä kevyempi tunne.
Hoidon aikana myös tuli paljon ajatuksia, vaikka tunsinkin oloni rennoksi. Hyviä oivalluksia, mahtavia ideoita liikkui päässä joita päätin alkaa kirjoittamaan ylös.
Oli erittäin mahtava hoitokokemus. Kiitos Kirsi

-H.T


-Tässä hieman tuntoja ja kokemuksia sekä palautetta saamastani hoidosta eilen ystävänpäivänä. Heti alkuun oli miellyttävä tunne ja tunsin värähtelyä ympärilläni. Keskityin hengittämiseen ja lopulta olin unen ja valveen rajamailla. Havahduin jossain kohti, että minulla oli todella kylmä, vaikka päälläni oli lämmin peitto. Sitten tunsin lämpöä kämmenissä, jotka olivat vierelläini ja kämmenet ylöspäin avoinna. Jossain kohti kämmenien keskellä oli todella kuuma kohta. Myös molemmissa polvissa koin pistelyä ja kihelmöintiä sekä lämpöä. Pään kohdalla tunsin ilmavirtaa ja sittemmin aivastin aivan yllättäen kertaalleen ja kunnolla pärskäyttäen. (heh...) Kaiken aikaa oli hyvä ja kevyt olla; raukea ja rakastava tunne. Ajantaju katosi kokonaan ja yhtään ei ollut kiire tai tarve katsoa kelloa, vaan olin vaan ja nautin. Lopulta katsoin kelloon, niin se oli klo 12.12 ja tässä kohden ajattelin, että hoito on ohi.

Käännyin selältä kyljelleni hetkeksi vielä lepäämään ja olemaan jouten. Ennen kääntymistä minua pisti ja kirpaisi vasemmalta puolelta ylävatsaa (maksa tai haima) ja sen kirpaisun jälkeen tuntui myös hetkellistä kipua, mutta se levisi lopulta eikä sitä tunnetta kestänyt kauan.
Itse aavistelin, että jokin suru tai viha poistui/ tukoksen auettua, koska tuntunut joskus, että oik. kantapään kipu (jota minulla on ollut jo jonkin aikaa alkuvuodesta alkaen) viestii käsittelemättömästä surusta tai vihasta, joka liittyy isääni ja vanhempieni avioeroon, kun olin 11-vuotias.
Tämän kaiken jälkeen kyljelleen päästyäni nukahdin suloiseen uneen ja, vaikka minulla oli jäänyt lounas ruokailematta, niin minulla ei edes ollut nälkä. Join vettä lasillisen ja se tuntui riittävän.
Unessa näin mielenkiintoisen unen ja jotenkin se tuntui ensin ahdistavalta ja unen läpi tunsin lonkkien kuumottavan, mutta en herännyt. Lopulta uni muuttui hyvin keveäksi ja olin unessa jossain syvällä maassa, jossa oli äärettömän kaunista (vettä, kasvillisuutta: kukkia, puita, pensaita= erilaisia värejä), valoisaa ja auringon kirkkautta, hiekkarantaa (vaalean ruskeaa ja valkoista hienoa hiekkaa), turkoosi ulappa ja valkoisia poutapilviä. Jokin tervehti minua ja odotin sitä, mutta en saanut selvyyttä mikä se oli.
Kun mietin herättyäni unen sanomaa, sain heti ajatuksen elämästäni, että: minun ei tarvitse enää yksin pärjätä, vaan saan turvautua toisten apuun ja olemaan kiitollinen heidän avun annostaan, joka tapahtuu pyyteettömästi. Tätä teen myös itse ja tehnyt jo kauan. Siksi oivalsin sen nyt, että saaminen ja vastaanottaminen tulee olla tasapainossa ja tarpeen tasapainottaa. Siinä on siis viesti; ainakin yksi sellainen. KIITOS!!!

Liikuttuneena istun tässä ja olen niin täynnä iloa ja hyvää mieltä sekä sitä, että kaikki tuntemukseni ovat totta ja olen jo jonkin aikaa aavistanut niiden syitä (kuten kipu kantapäässä). Taivaallisen hyvältä tuntuu tietää, että nyt olen valmis käsittelemään lapsuudessa tapahtuneita asioita ja tunnenkin niin, että totisesti ja todella olen valmis niihin. Suru ja kauna sieltä nousee; näin se on. Olen ollut lapsena hyvin surullinen vanhempieni avioerosta ja etenkin äidille kannan siitä kaunaa yhä. Se on ollut alitajuista jo pitkään, koska olen mielestäni antanut niin itselleni kuin äidilleni anteeksi. Minulla on hieno äiti. Isänikin oli upea persoona, mutta jollain tavoin myös pelottava, vaikka rakastinkin häntä aivan silmittömästi. Veljeni myös yhdessä äidin kanssa kertovat, että olin isän silmäterä. En ole uskonut tähän tai en ole uskaltanut luottaa tähän tunteeseen ja tietoon. Miten se olikaan saaminen ja vastaanottaminen tulee olla tasapainossa. Nyt on häkellyttävän hyvä olla ja käyn rauhassa sekä levollisesti nukkumaan. KIITOS, KIRSI ; olen äärettömän kiitollinen avustasi ja hoidon toteuttamisesta sekä mahdollisuudesta saada tämä hoito. Hyvää yötä !!!
Tällaiselta hoito minusta tuntui ja tällaisia kokemuksia sekä parannuksia sain; Kiitos !!!

Ihana hoito ja erittäin tärkeä sekä rakastava !!!

-S.L

Hei Kirsi!

Hoidon aikana tunsin voimakkaan pistelevän energian joka puolella kehoa. Jalkapohjat tunsivat samalla lämpöä ja kuin joku olisi hieronut pyörivin liikkein. Pistelevä energia voimistui kasvoilla. Kasvot alkoivat tuntua puutuneilta ja kylmiltä. Huolestunut ajatus tuli mieleeni koskien mahdollista kasvohalvausta, koska puutuminen oli niin voimakasta (hih), mutta kun kokeilin liikutella poskilihaksiani niin huomasin heti hölmöyteni ja päätin luottaa enkeleihin. Kasvojen puutumiseen liittyi lisäksi nenäontelossa (vai poskiontelossa) tuntuva paine ja raksahtelut. Kuulin ne myös. Liittyi varmaankin siihen pään puhdistukseen. Hoidon jälkeen minua paleli ja olo tuntui kuumeiselta jonkin aikaa. Kummallista niin lämpimänä päivänä. Reuman tulehdusvaiheeseen liittyy muuten sama kuumeinen tunne. Meni ohi noin tunnissa. Edelliseen kertaan verraten en tuntenut energioiden vellomista enkä sitä voimakasta väsymystä. Mikä oli tietenkin hyvä. Jaksoin lähteä pyöräilemään.

Kun luin kuvaustasi hoidostani tunsin kohotusta energioissani, vaikka olen hoidon jälkeen ollut hyvissä ja kevyissä energioissa muutenkin. Selkeästi on paranemista tapahtunut. Huolestuneisuus on vähentynyt tai ainakaan en ole mennyt niin täysillä mukaan kun huolia yrittää nousta. Kiitos neuvoista ja ohjeista. Luen vielä uudelleen kuvausta niin sisäistän ohjeitasi paremmin. Olen hyvin kiitollinen sinulle ja tietenkin enkeleille myös. KIITOS!

-Merja


Hei Kirsi!

Syvä kiitollisuus sinua ja enkeleitä kohtaan on päällimmäinen tunne nyt. KIITOS.
Heti hoidon alussa tuli voimakas rakkaudellinen tunne sydämen tienoille. Rakkauden energiat ovat myös olleet läsnä koko ajan hoidon jälkeen tähän asti. Hoito tuntui alkavan heti kun suljimme puhelimet, vaikka sanoitkin käyväsi syöttämässä kissat. Lepäilin sängyllä pitkälläni ja kun energiatunne voimistui, ajattelin, että nyt Kirsi aloitti hoidon. Katsoin kelloa, joka oli 11:11.Jalkapohjissa tuntui aikaisempaa kertaa voimakkaampaa hierontaa ja painelua. Sitten alkoi voimakasta kylmää tulla jalkoihin. Se tuntui kuin kylminä väreinä (siis väreet, ei värit) alhaalta ylöspäin sääriä pitkin. Sitä kesti jonkin aikaa ja tuli mielikuva kuin sääristä olisi irrotettu jotain. Uutta aikaisempaan verrattuna myös lyhyet kiputuntemukset mm. oikeassa ranteessa, vasemmassa jalkapohjan sivussa ja alahampaissa. Kivut olivat lieviä tai ranteessa kohtalaisen voimakastakin. Energia tuntui joka puolella kehoa tuttuna pistelynä ja hyrinänä.
Meditointi on viimeisimmän hoidon jälkeen ollut helpompaa kuin ennen. Johtuu siitä, että levottomuus on vähentynyt. Mitään kipuja ei jäänyt hoidon jälkeen tuntumaan. Palelua oli taas.Olen lähdössä taas tänään iltavuoroon töihin ja huomaan, että ei yhtään huolestuta työstä selviytyminen. Kiire tulee olemaan loppuillasta, mutta ainahan siitä on selvitty. Asenteeni on nyt valoisa. Kiitos vielä. :Merja


Hei Kirsi!

Kiitos hoidosta ja palautteesta. Ennen hoitoa oli tuulettanut ja salvialla puhdistanut huoneen. Yritin myös rentoutua sekä maadoittaa itseni Äitimaan ytimeen. Kämmenissä kihelmöi, ne tuntuivat raskailta. Violetti väri täytti tajuntani. Aistien myös sateenkaaren väritystä aika ajoin. En tiennyt alkoiko hoito ylhäältä vai alhaalta, kuvittelin että ylhäältä. Lopuksi koin että sisälläni oli kristallin kirkkaus. Solar plexuksessa tuntui kuin sisälläni oli joku kovasti kiinni, jota poistettiin. Tuli tunne kuin valtavan painava rautainen alasin olisi otettu sieltä pois. Muutaman kerran ajatukset karkasi hoidon aikana joskin sain mielen taas hiljenemään ja ajattelin olevani taas puhdas kanava. Olo oli hyvä ja rauhallinen, hengitys rauhallinen. Kiitos sinulle, enkeleille ja kaikille mukana olleille valojoukoille.

Rakkaudella Pirjo


Ihana lämmin, lähes kuuma, kaunis enkelienergia ympäröi minut ja "skannasi" kehoani ja chakrojani jalkapohjista lähtien. Koin alakehoni chakrat tosiaan "jäykemmiksi" ja solarista ylöspäin olevat chakrat, siis solarplexus mukaan lukien valontäyteisemmiksi. Samat värit kuin kuvauksessasi ja mahtava raikkaus. Kehonhoitona tunsin kun minua autettiin jalkojen alueelta, virtsarokon ja lantion alueelta, keuhkojen, käsivarsien, kurkkuchakran ja pään alueilta. Kun virtsarakkoani oli hoidettu niin pystyin olemaan jonkun aikaa rentona valtavan vessahädän tähden.Tunsin voimakasta raikkautta ja puhtautta ja iloa hoidon loppupuolella ja sen päättyessä. Illalla minulla oli huonovointisuutta ja vähän kuumeinen olo. Otin kuumemittarin käteeni ja ravistin sitä, niin se lensi kädestäni ja rikkoutui lattialle. Minua nauratti ihmismäisyyteni; halu mitata kuumetta. Olin rennosti koko päivän kotona. Nukuin tosi hyvin yöni, eilinen oli jo tasaisempaa oloa, jokunen vanha ajattelumalli häiritsi ja keskityin niitä sulautumaan valoon. Tänään on ollut tuota raikasta ilo-oloa vähän väliä. Ja kivuttomuus, ihanaa! Kävin myös raikkaassa pakkassäässä lenkillä.
Kiitos vielä kerran

-Sari

Energiahoitokurssi

Tunnen, että osallistumisellani energiahoito-kurssille oli tarkoitus. Tämä kurssi oli ehdottomasti parasta itsehoitoa tähän hetkeen. Se tukee, antaa selkeyttä, auttaa minua matkaamaan eteenpäin henkistä tietäni. Tarvitsen ehdottomasti tukea ja kannustusta sekä ohjausta, jotta varmuus ja tieto elämäni tehtävästä ja tarkoituksesta minulle valkenee. Elämän tilanteeni on parempi kuin koskaan. Luotan, että elämä kantaa. Arkeni sujuu loistavasti ja onnistun siinä mihin ryhdyn sekä valo, ilo ja rakkaus täyttävät minut ja läheiseni. Enkelit auttavat minua, kun vaan muistan pyytä heitä mukaani tälle ihanalle matkalle, joka on elämäni.

Kiitos sinulle Kirsi, että olet ollut mukana matkassa oppaana ja auttajana. Olet ihana. Kiitos, että olet olemassa. Suosittelen sinua. Kiitos, kiitos, kiitos!
Rakkaudella Pirjo