Koulutus ja kurssitEnergiahoitajia tarvitaan!

Energiahoitajan koulutus alkaa vuonna 2022

Opiskele upea ammatti, joka resonoi sisimpääsi!

Saat samalla avaimet tasapainoiseen elämään.

Opit kuinka voit vaikuttaa omiin energioihisi ja oman elämäsi hallinta lisääntyy.

Koulutus tukee sinun sisäistä henkistä kasvuasi ja avaa intuitiotasi toimimaan herkemmin ja vahvemmin kohottaen energioitasi uudelle tasolle.

Vaikka koulutus ei kiinnostaisikaan sinua ammatillisesti, on sinulla tämän puolen vuoden aikana, mahdollisuus kohottaa omia energioitasi, elämääsi & ymmärrystä henkisyydestä huimasti.

Koulutuksessa avataan sinun omaa parantajakykyjäsi ja opit hoitamaan enkeleiden parantavalla energialla.

Opit henkisiä lainalaisuuksia, ja ymmärryksesi elämää kohtaa kasvaa.

Lähijaksojen välillä syvennetään omaa prosessia itsetuntemukseen liittyvillä tehtävillä ja harjoitushoidoilla.

Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena (pienryhmä) ja etänä sähköpostin kautta.

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena Haminassa Ynnä talon tiloissa noin kerran kuukaudessa ja lisäksi saat viikoittaiset kurssikirjeet sähköpostiisi.

Koulutus kestää noin 6 kk.

Kurssiaiheina ovat muun muassa:

-Henkisiä lainalaisuuksia, Omaan voimaan astuminen ja maadoitus, erilaiset energiat, fobiat ja suggestiot, oma henkinen ja fyysinen puhdistus, enkelit ja muut valon auttajat, 5. D chakrat ja aura, auran värit, arkkienkeleiden kanssa työskentely, Korkeampi minä, hoitaminen enkelien parantavalla energialla.

-Selvänäköiset aistit, itsensä rakastaminen, energioiden tunnistaminen ja puhdistaminen, enkelisuhteen vahvistaminen, kanavointi, meditaatio.

-Pyhä geometria ja muita henkiseen kasvuun liittyvää tietoutta, Atlantiksen Kultaisen ajan merkitys kohti Uutta kultaista aikaa & harjoituksia, ajankohtaisia asioita henkisestä kasvusta, oman mielemme voimasta ja sydän yhteyden tärkeydestä.

-Energiahoitojen tekeminen (harjoittelua mm. pari työskentelyllä), asiakastyöskentelyn perusteet, energiahoitajan vastuu, asiakaspalautteen kirjoittaminen, lopputyö, palautteen antaminen => Valmistuminen

=> Saat postitse koulutustodistuksen.

Jokainen koulutus on yksilöllinen ja rakentuu kurssilaisten tarpeiden mukaisesti.

Koulutuksen sisältö täsmentyy vielä, joten siihen voi tulla hiukan muutoksia ja lisäyksiä.

Kurssiin sisältyy lisäksi:

-Ryhmälle tehtynä enkelimatka hoito, jossa tutustut omaan suojelusenkeliisi, Ryhmälle tehty regressiohoito ja Atlantis regressiohoito, 3 kertaa henkilökohtainen energiahoito kaukohoitoina ja konsultaatio + energioitasi kohottavia muita henkisiä harjoituksia.

-Pääsy FB Kirsin Enkeli Valo -Energiahoitajat ryhmään, jossa voit saada apua henkisiin asioihin ja ryhmän tuen loppu elämäsi ajaksi.

Palaute v. 2020 Energiahoitajan koulutuksesta:

"Alkuun hoidin itseäni ja otin tavoitteeksi tehdä päivittäin omaan voimaan astumisen. Kun sain tuntuman itselleni hoidoista, ryhdyin hoitamaan toisia. Enkeleiden kanssa työskentely on voimaannuttavaa, eheyttävää, kasvattavaa ja äärettömän rakkaudellista. Voima, valo ja rakkaus, jonka enkeleiltä saa on sanoin kuvaamatonta. On turvallista työskennellä heidän avustuksellansa.

Tiedän, sen hoitoja tehdessä, että teen hoidot puhtaasti ja vain kunkin korkeammaksi parhaaksi, kun enkelit ovat läsnä.

Onko energiahoitajan koulutus muuttanut elämääsi ja millä tavoin?

Kyllä. Murehtiminen, huolehtiminen turhasta ovat väistyneet kokonaan. Tilalle on tullut vapaus ja luottamus siihen, että minulla on kaikki se, joka minulla kuuluukin olla. Tunteet ovat tasapainoisemmat eikä niiden leimahtaminen tai vaihtelu ole lainkaan samanlaista kuin aiemmin. Olen tasaisempi. Osaan myös suojata itseäni raskailta energioilta ja välittää rakkautta sinne mihin sitä todellakin tarvitaan.

Parasta kaikesta on se, että osaan parantamisella avata monenlaisia asioita, joita ihminen tietämättään mukanaan kantaa.

Puhdistaminen tuo itsensä tuntemisen mahdollisuuden. Se avautuu mitä ihanimmilla tavoilla ja jokaisen kohdalla omanlaisena. Rikasta ja runsasta. Se palaute, jonka hoidettavilta saan, on niin hienoa ja merkityksellistä, että se vaikuttaa kauan. Lisää hyvinvointia myös itsessäni. Se antaa sisällön elämään, sillä tämä on minun elämän tehtäväni: Auttaa, palvella ja opettaa, ohjata muita. Siinä ohessa saan itsekin ja paljon.

Koulutuksen kurssimateriaalin sisältö oli mielenkiintoista ja selkeää. Helppo lukea, joten innostus vaan kasvoi kasvamistaan. Vaikka materiaali oli innostavaa, opittuaan asioita, rauha ja seesteys lisääntyi omassa olossa. Elämään vakiintui oma rytmi ja ihaninta oli saada tehdä hoitoja oman aikataulun ja mahdollisuuksien mukaan. Myös koulutuksen sitomattomuus tiettyyn rutiiniin tai suorittamiseen oli kokonaan poissaoleva, joka teki koulutuksesta ihanan ja joustavan.

Kesto oli sopivan pituinen. Siinä oli mukana elämä sekä läsnäolo, jota kukin koulutuksessa oleva toi mukanaan.

Kerran kuukaudessa tapaamiset olivat odotettuja ja riittävästi. Työssä käyvänä oli helppoa suunnitella ja saada kyseinen päivä vapaaksi, jotta pystyy osallistumaan lähitapaamiseen.

Ryhmästä tuli tärkeä ja osa jotain täysin uutta. Nimittäin olen kaivannut jo kauan elämääni henkisiä ystäviä, joiden kanssa jakaa ajatuksiaan ja aikaansa. Nyt sain heitä ja olen siitä todella kiitollinen ja onnellinen.

Oletko tyytyväinen koulutukseen ja koulutuksen toteutukseen?

Kyllä. Se vastasi kaikilta osin sitä mitä tahdoin ja halusin. Sain kyllä huomattavasti enemmän.

Kirsi on sydämellinen, täynnä valoa ja rakkautta oleva opettaja. Hänen henkisyytensä on todella aitoa ja sädehtivän kaunista. Se tieto ja taito, joka energiahoitoon ja enkeleihin liittyy ovat puhtaita ja luotettavia. Kirsin seurassa ja opetuksessa on hyvä olla. Innostus ja halu oppia ei pysähdy, vaan kasvaa kaiken aikaa. Rauha ja hyvän olon tuntu on kaiken aikaa läsnä. Saa täysin olla se oma itsensä, joka on.

Suosittelen koulutusta ihan jokaiselle, jota kutsuu henkisyys ja energiahoito sekä enkelit.

Minulle energiahoito koulutus on antanut kokonaan uuden elämän, jossa rakkaus ja kiitollisuus sekä hyvinvointi ovat asiat, joista en ole aikeissa luopua enää koskaan. Ne eivät myöskään ole irrallisuuksia minussa eikä ainoastaan tavoiteltavia piirteitä, vaan kokonaan osa minua. Suurin muutos, joka minussa on, on se, että minua ei ärsytä nykyisin mikään. Ennen minua ärsytti toisinaan jokin hyvinkin pieni asia. Tasapainoisuus ja puhdistuminen ovat tapahtuneet resonoitumisen myötä ja olen saanut tutustua itseeni upealla ja rakastavalla tavalla, joka hoitaa eikä siihen tarvitse uskoa millään tavoin." -SLToivotan sinut rakkaudella mukaan koulutukseen!

Ilmoittaudu nyt mukaan!

Koulutusryhmään mahtuu vain rajattu määrä.


Laita sähköpostiini viestiä!

kirsinenkelivalo@gmail.com


Rakkaudella,

Kirsi Heinonen