Koulutus ja kurssitOpiskele uusi upea ammatti, joka resonoi sisimpääsi!


Saat samalla avaimet tasapainoiseen elämään.

Opit kuinka voit vaikuttaa omiin energioihisi ja oman elämäsi hallinta lisääntyy.

Koulutus tukee henkistä kasvuasi ja kohottaa energioitasi uudelle tasolle.

Vaikka koulutus ei kiinnostaisikaan sinua ammatillisesti, on sinulla tämän puolen vuoden aikana tämän koulutuksen avulla, mahdollisuus kohottaa omia energioitasi & ymmärrystä henkisyydestä huimasti.

Koulutuksessa avataan sinun omaa parantajakykyjäsi ja opit hoitamaan enkeleiden parantavalla energialla.

Lähijaksojen välillä syvennetään omaa prosessia itsetuntemukseen liittyvillä tehtävillä ja harjoitushoidoilla.

Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena (pienryhmä) ja etänä sähköpostin kautta.

Toivotan sinut rakkaudella mukaan koulutukseen, joka antaa sinulle pätevyyden tehdä energiahoitoja.

Koulutus soveltuu kaikille henkisesti terveille aikuisille.

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena Haminassa Ynnä talon tiloissa

Koulutus kestää noin 6 kk.

Uusia koulutuksia ja kursseja on tulossa tänä vuonna!

Kurssit ja koulutukset suoritetaan pienissä ryhmissä.


Kurssiaiheina ovat muun muassa:

-Henkisiä lainalaisuuksia, enkelit ja muut valon auttajat, chakrat ja aura (5 D chakrat), auran värit, enkelit ja enkeleiden kanssa työskentely, Korkeampi minä. Hoitaminen enkelien parantavalla energialla (itsehoito).

-Selvänäköiset aistit, itsensä rakastaminen, energioiden tunnistaminen ja puhdistaminen, kanavointi, meditaatio, hoitaminen parantavalla enkelienergialla (kaukohoito ja lähihoidon harjoittelua), kundalinienergian nostaminen.

-Pyhä geometria ja muita henkiseen kasvuun liittyvää tietoutta & harjoituksia, ajankohtaisia asioita henkisestä kasvusta.

Energiahoitojen tekeminen (harjoittelua mm. pari työskentelyllä), asiakastyöskentelyn perusteet, asiakaspalautteen kirjoittaminen, lopputyö, palautteen antaminen => Valmistuminen

=> Saat postitse koulutustodistuksen.

Koulutuksen sisältö täsmentyy vielä, joten siihen voi tulla hiukan muutoksia ja lisäyksiä.


Palaute v. 2020 kurssilta:

"Elämän polullani olen tehnyt pieniä koukkauksia, jotta näen taas paremmin eteeni. Olen kokenut energioiden puhdistusta, aktivointia, tehnyt chakra työskentelyä ja tutustunut enkeleihin.

On ihanaa, että näin läheltä, tähän kaikkeen on löytynyt valoisa kärsivällinen opettaja, jota on helppo lähestyä ja johon on helppo pitää yhteyttä. Kirsi on ohjannut ja kannustanut minua rakkaudella. Kun itsetuntoni ja uskoni kykyihini ovat olleet koetuksella, olen saanut häneltä kannustavaa ja rohkaisevaa palautetta.

Ihanat meditaatiomatkat ovat vieneet minua menneisiin elämiin, energioitani on putsattu, chakrojani avattu ja aktivoitu. "Ihmeitä" on tapahtunut, muun muassa voimallisia kokemuksia luonnon läsnäolosta. Valoa ja värit ovat lisääntyneet minussa. Olen oppinut hoitamaan itseäni ja muita. En enää takerru niin herkästi muiden asioihin, tekemisiin enkä tunteisiin. Vain itseään voi muuttaa.

Kiitos Kirsi tästä yhteisestä matkasta, jota olemme saaneet käydä. Kiitos opetuksista, rakkaudestasi, lämmöstä ja ystävyydestä. Rakkaudella, Pirjo"

Kurssiin sisältyy:

Ryhmälle tehtynä enkelimatka hoito, jossa tutustut omaan suojelusenkeliisi, 3 kertaa henkilökohtainen energiahoito kaukohoitoina ja konsultaatio + energioitasi kohottavia muita henkisiä harjoituksia ja kurssipostit sähköpostiisi.

Kyselyt:

kirsinenkelivalo@gmail.com


Rakkaudella,

Kirsi Heinonen