Koulutus ja kurssit


Haluatko auttaa toisia ihmisiä?

Opiskele uusi upea ammatti, joka resonoi sisimpääsi!

Saat samalla avaimet tasapainoiseen elämään.

Koulutus on enemmän kuin ammatillinen koulutus, sillä jo puolessa vuodessa voit nostaa huikeasti omia energioitasi ja lisäksi opit hoitamaan toisia lempeällä enkelienergialla ja saat uuden ammatin.

Koulutus tukee henkistä kasvuasi ja kohottaa energioitasi uudelle tasolle.

Tuleva Energiahoitajan koulutus alkaa vuoden 2021 alkupuolella Haminassa.

Toivotan sinut rakkaudella mukaan koulutukseen, joka antaa sinulle pätevyyden tehdä energiahoitoja.

Koulutus soveltuu kaikille henkisesti terveille aikuisille.

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena Haminassa Ynnä talon tiloissa.

Lähitapaamiset ovat noin kerran kuukaudessa.

Koulutus kestää noin 6 kuukautta.


Koulutuksen sisältö:

1.Moduuli

-Henkisiä lainalaisuuksia, enkelit ja muut valon auttajat, chakrat ja aura (5 D chakrat), auran värit, psyykkiset aistit, ihmisen olemuksesta: kuka ihminen oikeastaan on?

2.Moduuli

-Itsensä rakastaminen, Korkeampi minä, Meditaatio, Energioiden tunnistaminen ja puhdistaminen, enkeleiden kanssa työskentely, kanavointi, meditoinnin alkeet, hoitaminen parantavalla enkelienergialla (kaukohoito ja lähihoidon harjoittelua).


3. Moduuli

-Atlantis -kultainen aikakausi, Numeroiden merkitys ja pyhä geometria, Energiahoitojen tekemisen harjoittelua mm. pari työskentelyllä, asiakastyöskentelyn perusteet, asiakaspalautteen kirjoittaminen, lopputyö, koulutuksesta palautteen antaminen => Valmistuminen


Palaute v. 2020 kurssilta:

"Elämän polullani olen tehnyt pieniä koukkauksia, jotta näen taas paremmin eteeni. Olen kokenut energioiden puhdistusta, aktivointia, tehnyt chakra työskentelyä ja tutustunut enkeleihin.

On ihanaa, että näin läheltä, tähän kaikkeen on löytynyt valoisa kärsivällinen opettaja, jota on helppo lähestyä ja johon on helppo pitää yhteyttä. Kirsi on ohjannut ja kannustanut minua rakkaudella. Kun itsetuntoni ja uskoni kykyihini ovat olleet koetuksella, olen saanut häneltä kannustavaa ja rohkaisevaa palautetta.

Ihanat meditaatiomatkat ovat vieneet minua menneisiin elämiin, energioitani on putsattu, chakrojani avattu ja aktivoitu. "Ihmeitä" on tapahtunut, muun muassa voimallisia kokemuksia luonnon läsnäolosta. Valoa ja värit ovat lisääntyneet minussa. Olen oppinut hoitamaan itseäni ja muita. En enää takerru niin herkästi muiden asioihin, tekemisiin enkä tunteisiin. Vain itseään voi muuttaa.

Kiitos Kirsi tästä yhteisestä matkasta, jota olemme saaneet käydä. Kiitos opetuksista, rakkaudestasi, lämmöstä ja ystävyydestä. Rakkaudella, Pirjo"

Kurssiin sisältyy:

Lähitapaamisilla ryhmähoidot (Enkelihoito, regressiohoito ja Atlantis regressiohoito), 3 kertaa henkilökohtainen energiahoito kaukona ja konsultaatio + energioitasi kohottavia muita henkisiä harjoituksia ja kurssipostit sähköpostiisi.

Koulutuksen sisältö täsmentyy, joten siihen voi tulla hiukan muutoksia.

Ilmoitan tarkemmat tiedot myöhemmin.

Ilmoittaudu mukaan!

Koulutuksen hinta 120 € / kk (sis. alv 24%). Koulutus kestää noin 6 kuukautta. Voit myös maksaa kerralla koko koulutuksen, jolloin saat sen hiukan edullisemmin hintaan 700 € (sis. alv 24 %).

Laita viestiä minulle ja varaa paikkasi!

kirsinenkelivalo@gmail.com tai viesti puhelimeen 041 4611452

Rakkaudella,

Kirsi Heinonen