Koulutus ja kurssit


Kutsuuko sinua toisten ihmisten auttaminen?

Opiskele uusi upea ammatti!

Saat samalla avaimet tasapainoiseen elämään.

Tämä on enemmän kuin ammatillinen koulutus, sillä jo puolessa vuodessa voit nostaa huikeasti omia energioitasi ja lisäksi opit hoitamaan toisia lempeällä enkelienergialla ja saat uuden ammatin.

Koulutus tukee henkistä kasvuasi ja kohottaa energioitasi uudelle tasolle.

Vaikka et haluaisikaan uutta ammatia, hyödyt paljon koulutuksen annista ja opit hoitamaan rakkaitasi ja itseäsi.


Energiahoitajan koulutus alkaa lähiopetuksena lokakuussa 24.10.2020 Haminassa klo13.00.

Toivotan sinut rakkaudella mukaan koulutukseen, joka antaa sinulle pätevyyden tehdä energiahoitoja.

Koulutus soveltuu kaikille henkisesti terveille aikuisille.

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena Haminassa Ynnä talon tiloissa.

Lähitapaamiset ovat noin kerran kuukaudessa.

Koulutus on mahdollista järjestää myös pienryhmissä.

Koulutus kestää noin 6 kuukautta.

Jos sinua ei kiinnosta tehdä hoitoja ammatillisesti, voit lopettaa koulutuksen käymättä viimeistä moduulia. Silloin keskityt hoitamaan rakkaitasi ja itseäsi. Jätät vain silloin viimeisen moduulin pois opiskelustasi ja luonnollisesti koulutus on myös silloin edullisempi.


Koulutuksen sisältö:

1.Moduuli

-Henkisiä lainalaisuuksia, enkelit ja muut valon auttajat, chakrat ja aura, auran värit, psyykkiset aistit, ihmisen olemuksesta: kuka ihminen oikeastaan on?


2.Moduuli

-Itsensä rakastaminen, Korkeampi minä, Meditaatio, Energioiden tunnistaminen ja puhdistaminen, enkeleiden kanssa työskentely, kanavointi, meditoinnin alkeet, hoitaminen parantavalla enkelienergialla (kaukohoito ja lähihoidon harjoittelua)


3. Moduuli

-Atlantis -kultainen aikakausi, Numeroiden merkitys ja pyhä geometria, Energiahoitojen tekemisen harjoittelua mm. pari työskentelyllä, asiakastyöskentelyn perusteet, asiakaspalautteen kirjoittaminen, lopputyö, koulutuksesta palautteen antaminen => Valmistuminen


Palaute v. 2020 kurssilta:

"Elämän polullani olen tehnyt pieniä koukkauksia, jotta näen taas paremmin eteeni. Olen kokenut energioiden puhdistusta, aktivointia, tehnyt chakratyöskentelyä ja tutustunut enkeleihin.

On ihanaa, että näin läheltä, tähän kaikkeen on löytynyt valoisa kärsivällinen opettaja, jota on helppo lähestyä ja johon on helppo pitää yhteyttä. Kirsi on ohjannut ja kannustanut minua rakkaudella. Kun itsetuntoni ja uskoni kykyihini ovat olleet koetuksella, olen saanut häneltä kannustavaa ja rohkaisevaa palautetta.

Ihanat meditaatiomatkat ovat vieneet minua menneisiin elämiin, energioitani on putsattu, chakrojani avattu ja aktivoitu. "Ihmeitä" on tapahtunut, muun muassa voimallisia kokemuksia luonnon läsnäolosta. Valoa ja värit ovat lisääntyneet minussa. Olen oppinut hoitamaan itseäni ja muita. En enää takerru niin herkästi muiden asioihin, tekemisiin enkä tunteisiin. Vain itseään voi muuttaa.

Kiitos Kirsi tästä yhteisestä matkasta, jota olemme saaneet käydä. Kiitos opetuksista, rakkaudestasi, lämmöstä ja ystävyydestä. Rakkaudella, Pirjo"


Kurssiin sisältyy:

Lähitapaamisilla ryhmähoidot (ALH-enkelihoito, regressiohoito ja Atlantis regressiohoito), 3 kertaa henkilökohtainen energiahoito kaukona ja konsultaatio + energioitasi kohottavia muita henkisiä harjoituksia ja kurssipostit sähköpostiisi.

Koulutuksen sisältö täsmentyy vielä, joten siihen voi tulla hiukan muutoksia.

Koulutus kestää noin 6 kk ja joka kuukausi on lähiopetusta (noin 2 - 3 tuntia).

Koulutuksen hinta 120€ / kuukausi (6 kertaa yht. 720€, sis. alv 24% ) tai maksaessasi kertamaksuna saat koulutuksen edullisemmin hintaan 680€ (sis. alv 24%).

Ilmoittaudu mukaan!

Laita viestiä minulle:

kirsinenkelivalo@gmail.com tai puh. 041 4611452

Rakkaudella,

Kirsi Heinonen